O2i

Hur får erbjudanden om glassin kuvert

Glassin kuvert är gjorda av genomskinligt papper

Glassin kuvert är gjorda av genomskinligt papper. Denna typ av kuvert används ofta för stämpel lagring. Orsaken är att det är luft och fukt, och detta kommer att hålla frimärken färskt. Dessa genomskinliga kuvert är lätta och de kommer i olika storlekar, precis som andra specialitet kuvert som vinyl kuvert eller vellum kuvert. Om du är en stämpel samlare, är det viktigt att du har ett lager av dessa glassine väskor så att du kan transportera dina frimärken eller lagra dem i kuvertet.

Hur får erbjudanden om glassin kuvert. Glassin kuvert är gjorda av genomskinligt papper.
Hur får erbjudanden om glassin kuvert. Glassin kuvert är gjorda av genomskinligt papper.

Här är några webbplatser som erbjuder glassine kuvert för billiga priser:

  • clearbags.com - Tydliga Väskor är en webbplats där du hittar olika typer av tydliga påsar som du kan köpa för billiga priser. På den här sidan ser du glassine kuvert som de har. Du kan visa bilder på de produkter som de säljer. Du kan handla på webbplatsen genom färgen på kuvertet, längden eller bredden som du letar efter. Du kan besöka webbplatsen för att se alla glassine påsar som de bär.
  • blissweddingsmarket.com - Bliss Bröllop marknaden är en webbutik där du kan hitta bröllop leveranser. En av de saker som de säljer är pergamyn kuvert. Förpackningen av 50 stycken säljer för 10€ 0,99. Du kan välja mellan kvadratiska pergamyn kuvert, stora kuvert glassine eller långa pergamyn kuvert. Du kan besöka webbplatsen för att se information om hur du kan köpa pergamyn kuvert.
  • paperpresentation.com - Papper Presentation är en webbplats där du kan få kuvert, etiketter, band och specialpapper. Bortsett från att ha glassin kuvert, de har också cellofanpåsar, snören kuvert slips, kuvert häfte, kardborreband portfölj och många fler. På den här sidan kan du välja mellan tio storlekar glassin kuvert som de har. Prisintervallet för dessa kuvert är från 5€ till ca 15€.
  • papper source.com - Detta är en annan webbplats där du kan köpa pergamyn kuvert från. De har fem storlekar glassin kuvert på webbplatsen. Tre av dem är fyrkantiga och två av dem är rektangulära i storlek. Du kan köpa de mindre kuvert för 5€ för 50 stycken och det stora en för 10€ för 50 stycken. Andra objekt som du hittar på webbplatsen inkluderar etiketter, liners kuvert och många fler.
  • bhphotovideo.com - Professional källa är en annan webbplats som du kan kolla in när du vill köpa pergamyn kuvert. De glassine kuvert på denna webbplats görs för att lagra bilder. Du kan välja mellan olika storlekar. Om du behöver mycket glassine kuvert, kan detta vara rätt webbplats för dig att besöka som de säljer kuverten med hundratals och tusentals.

Dessa är några av de webbplatser som du kan besöka så att du kan få de bästa erbjudandena på glassin kuvert. Se till att du visa alla webbplatser så att du kan jämföra priser och storleken på glassine kuvert som finns tillgängliga.

Bortsett från att använda glassine kuvert för lagring frimärken, kan du också använda dem för att göra inbjudningar, dekorationer för din skrot bok eller för att lagra andra papper material som du inte vill vara skadad.