O2i

Hur får copywriting kunder

Om du har för avsikt att starta eget copywriting företag, en av de viktigaste sakerna du måste göra, självklart, är att få kunder. Även om detta kan tyckas vara en svår uppgift i början, säkerställas genom det faktum att du har många faktorer som arbetar på din sida, och att verktyg finns till hands för att hjälpa dig. Här är några användbara tips som du kan följa för att få copywriting kunder:

Hur får copywriting kunder. Få kontinuerlig utbildning.
Hur får copywriting kunder. Få kontinuerlig utbildning.
  1. Få kontinuerlig utbildning. Saken om att skriva är att det alltid, alltid utrymme för förbättringar. Om du vill få ett försprång i spelet, bör du ta ansträngningen att ständigt finslipa dina skriftliga färdigheter och delta i workshops och utbildningar. Du kunde leta efter sådana verkstäder i community college. En annan fördel med att delta i sådana utbildningar är att du kan börja om upprättandet dina kontakter genom att prata med din lärare och dina klasskamrater och låta dem veta om din copywriting företag. Kom ihåg att inget slår jobb rekommendationer och hänvisningar jobb när det gäller att skaffa kunder.
  2. Förbered visitkort. Du bör utforma proffsiga visitkort, och ha dem med dig hela tiden. Inkludera en catchy fras - detta bör vara ett vittnesbörd för dina färdigheter som en copywriter. På så sätt skulle du se till att ge dina kontaktuppgifter varje gång du möter någon som kan vara en potentiell kund.
  3. Upprätthålla en webbplats. Internet är din vän! Ta chansen att använda nästan gratis och obegränsad reklam du kan ha med webbplatser och webbplatser för sociala nätverk som Facebook och MySpace. Du bör inkludera din webbplats eller blogg adress i ditt visitkort, och här kan du skicka prover av ditt arbete, och en lista över kunder du har arbetat med.
  4. Kalla samtal lokala företag. Din första målet bör vara företag runt ditt område. Kom ihåg att även lokala, småskaliga företag söker copywriters, och det är troligt att de helt enkelt inte vet var du ska leta. Ring upp företag, och det är bra om det är de företag som du själv nedlåtande. På så sätt skulle de veta vem du är och skulle förmodligen sätta dig på toppen av sin lista om de behöver någon att göra copywriting jobb.
  5. Gå copywriter organisationer. Återigen skulle det hjälpa enormt om du fick i navet av saker. Du bör gå copywriter föreningar, för att öka dina chanser att få rätt remisser och eventuellt vara en del av team som arbetar på stora annons-projekt.
  6. Skicka direktreklam. Skaffa listor och adresser lokala företag och skicka ut direktreklam för att annonsera dina tjänster. Vet att de flesta företag brukar slänga direktreklam utan att någonsin öppna dem, det är därför det är viktigt att du känner till några metoder för att se till att din direktreklam blir läst. Läs den här artikeln för några bra tips.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är bara några av de sätt som du kan få copywriting kunder. Kom ihåg att ditt första uppdrag när du inte har en kundbas ännu, är att marknadsföra ditt eget företag, och se till att folk vet om dig! Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!