O2i

Hur får bidrag hem förbättring

Ett bidrag är en summa pengar som ges av en regering eller offentligt organ för ett särskilt ändamål. Mycket ofta kan syftet vara att åstadkomma förbättringar eller förbättring av samhället och dess medborgare. Ibland kan det vara för en storskalig ändamål avsedd för individuell konsumtion genom att uppfylla vissa villkor. Om detta verkar för komplicerat, vara säker på att det inte är! Här är några bra information om hur du kan hitta bidrag som kan hjälpa dig att köra ditt hem mer ekonomiskt.

Medan sociala bidrag är avsedda för förbättringar av stora områden som en stat eller län som behöver parker, bättre vattenförvaltning / leverans, förbättra vägar och annan sådan offentlig infrastruktur, nationella eller lokala myndigheter gör utfärda bidrag till sina medborgare på individuell basis. Till exempel är bidrag ges för förbättring av bostadshus, särskilt för vissa av följande hem förbättringar:

Hur får bidrag hem förbättring. Bor du i ditt eget hus.
Hur får bidrag hem förbättring. Bor du i ditt eget hus.

  1. Inköp och installation av en sol vatten värmesystem installerat i din bostad, kan få dig en statligt understödda rabatt / bidrag på detaljhandel köpeskillingen och även göra dig berättigad till en månatlig rabatt på din månatliga elräkning. Detta gäller för energibesparande apparater också! Till exempel byta ut alla dina vanliga glödlampor med lågenergilampor och du inte bara spara på förbrukad el, men också få dessa lampor / lampor till reducerat pris, tack vare ett statligt bidrag.
  2. Du kan också söka statsbidrag om du använder energibesparande material i konstruktionen av ditt hem. Fråga din arkitekt, bygga planerare och din auktoriserad revisor för mer information.
  3. Bor du i ditt eget hus? Kräver det renovering eller förbättring hemma? Kommer ni att ansöka om ett lån för detta ändamål? Bra, eftersom regeringen skulle kunna ge en nedsatt ränta för att förbättra själva egna hem och i vissa fall kan även betala ränta på lånebeloppet för ett par månader. I vissa länder är hem förbättring skatteavdrag tillgänglig även om du gör de förbättringar med egna medel och inte på lånade pengar. I sådana fall kommer regeringen avstå-off en viss procent av den skatt beloppet från dig, med hänsyn till de kostnader som har uppkommit hem förbättringar. Undantaget har särskilda begränsningar och omfattar arbetskraft, material och avgifter konsulttjänster för en arkitekt-och / eller förnyare.
  4. I vissa länder är bidrag avancerade på grundval av personens ålder. Pensionärer kan utnyttja stöd till renovering från de lokala myndigheterna hem förbättring drivs av den lokala regeringen, landsting eller sponsras av statliga myndigheter.

Nu, om all information hittills var relaterade till hem förbättringar och konstruktion. Visste du, i vissa länder dagliga förbrukningsvaror såsom bröd, spannmål, socker eller andra livsmedel, matolja, matlagning gas etc. säljs av myndigheter genom en offentlig distributionssystem med hastigheter som är 20-40 procent mindre jämfört med vanlig marknadsräntorna? Dessa program är vanligtvis syftar till låginkomstgrupper eller fysiskt utmanas personer.

Poängen med denna artikel är - det finns olika sätt att köra ditt hem mer ekonomiskt än det verkar. Bara leta efter bidrag och andra system som du är berättigad till och dra full nytta av dem, särskilt i dessa tuffa ekonomiska tider.