O2i

Hur får auto lån

När de flesta av oss köper en ny bil, kan vi inte betala för bilen direkt och vi måste få ett billån. Processen för att få en ny bil lån är ofta mer skrämmande än att hitta rätt bil.

Hur får auto lån. Kör en kreditupplysning på dig själv.
Hur får auto lån. Kör en kreditupplysning på dig själv.

Det finns några enkla steg som du kan vidta för att göra det lättare att få ett billån. Det första som alla finansiella institutioner kommer att titta på före att ge dig ett lån är din kredit. Du bör ta några steg för att se till att din kredit är så bra som möjligt. Dessa enkla steg hjälper dig att öka din kredit värdering och få ett bättre lån.

 1. Kör en kreditupplysning på dig själv. Detta kan åstadkommas genom många webbplatser, varav de flesta kommer att erbjuda tjänsten gratis. Helt enkelt gå till en sökmotor som Google och skriv in "Free Credit Check" för att hitta en bra plats. Kunskap är makt, och veta din egen kredit värdering kommer att vara det mest kraftfulla vapnet du har att få en bra auto lån.

 • Granska din kredit värdering och se till att den är korrekt. När du har kört den kreditupplysning på dig själv, bekräfta att informationen är korrekt.
 • Betala av eller konsolidera räkningar och höga räntor kreditkort. Om du kan betala av kreditkort, är det din bästa insats för att göra en inverkan på din kredit värdering. Det är viktigt att du har en skuld till kredit på mindre än 50% för att få en bättre kredit värdering. Utestående och sena räkningar kan också negativt påverka din kredit.
 • När du har kontrollerat din kredit värdering

  När du har kontrollerat din kredit värdering, är du redo att ansöka om ditt lån. Du kan ansöka om ditt lån antingen före eller efter att du har hittat den bil du vill köpa. Det kan vara fördelaktigt när shopping för en bil att veta hur mycket du har blivit godkänd för.

  Här är de vanligaste sätten att få ett billån:

  1. Finans med återförsäljaren. Alla större biltillverkare har kreditföretag och tjänster finans hos handlare. Om du köper ny eller begagnad, kommer försäljaren driva förmodligen återförsäljarens finansiär mer än några av de uppgraderingar på bilen. Försäljaren kommer att gå igenom pappersarbete att finansiera genom tillverkaren efter att du kommer överens om ett pris.

  Vid en lokal bank eller kredit unionen

 • Vid en lokal bank eller kredit unionen. Nästan alla banker och kreditinstitut kommer att erbjuda auto lån. För att få ett lån citat, besök ditt lokala kontor och be att få tala med en auto lån specialist. Du kommer bli ombedd att lämna viss grundläggande information, kommer en kreditkontroll köras, och du kommer att informeras om huruvida eller inte du har godkänts för auto lån.
 • Genom internet. Det nyaste sättet att få ett lån är via Internet. Stora finansiella institutioner, såsom Bank of Europe kan du nu ansöka och kvalificera sig för ett lån på nätet. Peka din webbläsare till din bank val och följ länkarna till auto lån. Vissa banker kommer att kontakta dig via telefon efter att du fyllt i den nödvändiga informationen, medan andra kommer att godkänna dig direkt.

 • Du har nu hittat ditt lån. Gå ut, hitta bilen av dina drömmar och sedan underteckna de dokument som krävs för att slutföra transaktionen.