O2i

Hur ess ett företag revision

Vet du hur man ace ett företag revision

Vet du hur man ace ett företag revision? Företagen granskas av olika skäl, inklusive skatterevisioner, förfaranden revisioner och bokslut efterlevnad. Online klasser i BDD, kan redovisning och / eller ekonomisk förvaltning hjälpa dig att förbereda för även den mest detaljerade granskningen. Klicka här för att få gratis information om ackrediterade online universitet som erbjuder dessa kurser.

Företag revisioner kan vara skrämmande

Företag revisioner kan vara skrämmande, och om du vet vad du gör, då du kommer att kunna passera dessa typer av revisioner med glans. Om du inte är förberedd för verksamheten revisionen, då verksamheten granskningen kan leda till katastrof. Oavsett orsaken till ditt företag revision, det finns vissa steg som du kan vidta för att säkerställa att du passerar med flygande färger.

Hur ess ett företag revision. Vet du hur man ace ett företag revision.
Hur ess ett företag revision. Vet du hur man ace ett företag revision.

Det första steget som du behöver göra är att se till att du har all information samlas in för revisorerna innan de anländer. Vanligtvis revisorer ger ekonomichef eller Chief Operating Officer en lista med objekt som de behöver för verksamheten revision. Passerar en verksamhet revision handlar om att se till att du har all den information som revisorerna har begärt. Ju mer information som du kan ge i början av verksamheten revisionen, desto lättare blir det för dig under själva granskningen.

Kom ihåg att hålla en tydlig kommunikationskanal under verksamhetsåret revision och rådgivning revisorerna om du planerar att ta några semestrar under revisionen. Det är lämpligt att du inte tar någon semester under revisionen och ge lika mycket uppmärksamhet till revisorerna som möjligt. Ju snabbare du kan ge information och svara på revisorns frågor, desto snabbare revisorerna lämnar ditt företag. Vid kommunikation med revisorns under en affärsresa granskning, se till att vara noggrann när du svarar på frågor som revisorns ställa dig. Men ge inte några närmare än du behöver under verksamhetsåret revisionen. Se till att vara objektiv när du besvarar frågor och ge aldrig information som de revisorn inte har bett om.

Se till att göra dig förtrogen med din verksamhet och att lära sig alla processer varje avdelning. Ju mer du vet om affärsprocesser, desto fler frågor du kan svara under verksamhetsåret revisionen. Revisorer älskar att ställa frågor om de affärsprocesser så att de kan få en förståelse för omvärlden. Om du kan tryggt svara på alla revisorns frågor om ditt företag, desto mindre misstänksamma det kommer få dig att se. Du kan lära dig att tala med revisorerna i deras jargong genom att ta lite relevanta företag och klasser finansiera nätet .

Företag revisioner kan vara skrämmande.
Företag revisioner kan vara skrämmande.

Kommunicera med dina medarbetare i förväg för att förklara processen verksamheten revisionen din personal. Du vill se till att de förstår vad som händer under verksamhetsåret revisionen. Det är i ditt bästa intresse att se till att revisorerna bara prata med några av de anställda, så att all information levereras korrekt.

Om du kan följa dessa steg, kommer du att kunna tryggt ess ditt företag revision.