O2i

Hur du upptäcker falska arbete - from-home jobb

Ett företag bluff är allas värsta mardröm

Ett företag bluff är allas värsta mardröm. Konsumenter och anställda måste vara angelägna nog att avgöra huruvida ett arbete från hemmet jobb är verklig och riskfri eller inte. Om du inte är smart nog, kan du lätt bli lurad av elaka individer.

Om ett erbjudande är för bra för att vara verkliga

Om ett erbjudande är för bra för att vara verkliga, såsom tjäna en stor summa pengar i ett par dagar, sedan inte förvänta sig det här jobbet för att vara fri från fiskliknande förfaranden. De resultat eller förväntade resultat är faktiskt blåst ur proportion. De "vinna en miljon dollar när du klickar på den här annonsen" är egentligen inte en bra idé. För alla ni vet, dessa är bara virus och syndikat som är ute för att få godtrogna och naiva människor. På samma sätt, vissa jobb som tjänar miljoner genom att sälja en viss produkt, kan bara vara en pyramiding bluff. Det skulle bara se ut som om du ska tjäna ut vad du säljer, men vad du inte märker är att "cheferna" kommer att få större andel av vinsten.

Om du får ett mail som säger att du vunnit freebies

Hur du upptäcker falska arbete - from-home jobb. Ett företag bluff är allas värsta mardröm.
Hur du upptäcker falska arbete - from-home jobb. Ett företag bluff är allas värsta mardröm.

Om du får ett mail som säger att du vunnit freebies, pengar, eller ens prylar, följ länken och leta efter information som talar om var dessa saker kommer från. Om de faktiska omständigheterna inte avslöjas, är chansen att dessa är bara en del av ett stort rabalder. Jag fick en gång ett SMS-meddelande som påstår att jag vann 300 000 dollar, och som sändes av en viss advokat från ett företag. Eftersom jag inte personligen känner någon advokat och jag gick inte med några promos eller spel, frågade jag om hans kontor adress eller om han är ansluten till en lokal regering. Till min sorg, gjorde "advokat" svarar inte på mitt budskap. Det gav mig naturligt tanken att det var en falsk erbjudande, och den som skickade det bara var ute efter en potentiell offer för sitt tilltag.

För att kontrollera om dessa jobberbjudanden är äkta

För att kontrollera om dessa jobberbjudanden är äkta, prova att söka efter dem på nätet. Om de förekommer i flera områden, och ni har sett vittnesmål från alla typer av människor, kan det vara 70 procent äkta. Men om länkarna inte ens innehåller foton, kommentarer från människor, och tillräckligt relevant information, sedan släppa det. Inte ens roa erbjudandet.

Om du erbjuds ett jobb som verkade "perfekt" i början, försök att fråga och utvärdera bolagets ersättningssystem. Går inkomsten väl med den typ av jobb du ska göra? Vara uppmärksam om lovande inkomster när allt du behöver göra är att läsa e-post. Vem skulle ens betala någon bara för att läsa? Det måste vara något fel med det.

Work-from-home jobb är inte riktigt negativ i en mening

Om ett erbjudande är för bra för att vara verkliga. Om du får ett mail som säger att du vunnit freebies.
Om ett erbjudande är för bra för att vara verkliga. Om du får ett mail som säger att du vunnit freebies.

Work-from-home jobb är inte riktigt negativ i en mening. De verkar praktiskt, även. Men du måste vara smart och självsäker så att du inte hamnar i trubbel i framtiden. Vad du bör undvika är att investera din tid och pengar på något som egentligen inte existerar trots allt.