O2i

Hur du tar fördel av en layaway plan för program i din lokala pantlåneinrättningar eller webbutik

Du skulle bli förvånad över kvaliteten grejer du hittar i din lokala pantbanken. Lång baktalade och belastas med en kriminell rykte, pantlåneinrättningar är den sista tillflykt i desperat. Men pantlåneinrättningar ger en god service till samhället genom att de tillåter layaway på några av de varor de säljer. Layaway ger dig bekvämligheten att göra månatliga betalningar på objekt som du vill köpa men har ont om pengar för. Detta kommer att ge dig tillräckligt med tid att ordentligt finansiera varor för relativt låga priser. Detta ger dig tillräckligt finansiell flexibilitet för att få de saker du vill men inte snåla på det väsentliga i livet. Detta är en tjänst som erbjuds av vissa butiker som säljer avancerade varor som medelklass arbetar Joes har inte råd att betala rakt upp. Ibland är dessa butiker har avtal med banker så att den månatliga utbetalningen dras automatiskt från en befintlig bankkonto eller ett löneskatt konto för anställda.

  • Pantlåneinrättningar. Med tanke på deras kundkrets, pantlåneinrättningar är ledande leverantörerna av layaway planer för objekt i sina butiker. Men detta är inte en standard för alla pantlåneinrättningar överallt, eftersom pantlåneinrättningar är självständigt ägda företag. Hur en pantbanken bedriver verksamhet kan vara helt annorlunda än en annan. Till exempel när det gäller layaway planer, kommer vissa pantlåneinrättningar kräva en handpenning för objektet medan en annan kan bara lita på god tro att du kommer att betala för det så småningom. Det kan finnas en layaway avgift i en butik medan en annan kommer att erbjuda en procentsats av om du uppfyller alla de månatliga betalningarna för layaway.
  • Kontrollera rykte. Tyvärr har några pantlåneinrättningar lever upp till stereotypen. Några av dem har kriminella förvecklingar och är ökända för fäktning stulna varor. Det bästa du kan göra innan du hantera pantlåneinrättningar är att vara medveten om sitt rykte i ditt grannskap. Du kan också prata med din lokala brottsbekämpande avdelning för att leta efter fall att pantlåneinrättningar i kvarteret har kopplats till. Innan vi går in ett layaway avtal med någon pantbank, bör du veta vad du får i första.
  • Online säljare. Layaway är ett annat betalningsalternativ som erbjuds av online-säljare för sina varor. Vanligtvis villkoren i sina layaway planer beskrivs i deras hemsida eller så kan du maila webbplatsens webbmaster för detaljerade instruktioner om platsens layaway politik. Se till att du läser och förstår skrivs ut korrekt eftersom det kan finnas vissa klausuler som möjliggör dolda avgifter.
  • Kontrollera säljarens rykte. Kontrollera alltid användarens rykte om sina resultat. Det största problemet med e-handel är att du köper ett objekt sight unseen och vad du ser med i webbplatsen kommer att vara drastiskt annorlunda när det kommer till din dörr. Läs alltid användarens översyn när det gäller de produkter eller online säljaren, konsekventa fattiga betyg om säljaren kan innebära att du kunde tas för en åktur när få till en layaway avtal med säljaren.


Hur du tar fördel av en layaway plan för program i din lokala pantlåneinrättningar eller webbutik. Pantlåneinrättningar.
Hur du tar fördel av en layaway plan för program i din lokala pantlåneinrättningar eller webbutik. Pantlåneinrättningar.

Köpa objekt på layaway är ett bra sätt att hålla sig ekonomiskt flexibelt och samtidigt, råd avancerade varor. Se bara till att du är skyddad från någon form av myndighetsmissbruk online eller i pantlåneinrättningar.