O2i

Hur du skickar paket via FedEx

Ett logistiktjänster företag som FedEx är i en bra position för att hantera dina behov paketet frakt. Företaget är den näst största civila luft flottan i världen. Kombinerat med sina många dotterbolag, FedEx Freight, FedEx Ground, FedEx Office, etc. Det ger ett brett utbud av transporttjänster. FedEx först introducerade övernattbefordran systemet och leverans samma dag. Denna artikel kommer att guida dig på hur du skickar paket via FedEx.

  1. Leta reda på lokala FedEx. Gå online och söka eller fråga din teleoperatör för kontaktuppgifter närmaste FedEx kontor i ditt område. Om nätet, kom ihåg adressen och ndashif det finns mer än en gren i närheten av ditt område, välj en som är mer praktiskt. Besöka den lokala FedEx kontor för mer information.
  2. Arbete pappersarbete. Be om alla detaljer om dina försändelser. Ta reda på information som du vill veta. Expediten kommer att vara mer än hjälpsamma besvara några frågor. Be för leverans schema och avgifter sjöfart. Fråga också om försäkringsskydd om ditt paket är värdefull.
  3. Skicka ut. Släppa av ditt paket på något FedEx drop box. Du kan ha expediten hjälpa dig om paketet är stort eller brytbar.
  4. FedEx erbjuder även hämtning av transport. Du kan be om denna tjänst genom att kontakta närmaste FedEx kontor. Du kopplas till den gren närmast din plats. Även bekväm, tar FedEx för upphämtning.
  5. FedEx nummer. FedEx använder ett system för spårning förhand. Används för att spåra ett paket eller partier av paket. En sändare använder sin spårningsnummer att hålla reda på hur hans paket. En online spårningssystem plattform används av både FedEx och dess kunder. Denna plattform används genom att mata in spårningsnumret i fältet rutorna och platsen och status av paketet kommer att visas.
  6. Signaturen. Normalt är en signatur frågade när leverans sker. En mottagande personen eller kontor kommer att skriva under ett dokument för att bevisa att paketet kom fram till sin destination i ett gott skick. Dock kan vissa leverans arrangemang kräver inga undertecknat. Detta är vanligtvis används av människor som vet att det inte finns några mottagare i destinationen.
  7. Leveransdag. Ta del av perioden för leverans och leveransdatum. Ta hänsyn till förseningar om du leveranstid känsliga material och färskvaror. Även FedEx normalt inte upplever förseningar - det kan fortfarande hända.
  8. Leveransen av dokument är oftast snabbt. Kom ihåg att dubbelkolla att leveransdagen motsvarar tiden före eller på den exakta dagen du behöver det. FedEx kan inte hållas ansvarig för fel leveranser till följd av misstag i kundens pappersarbete applikation.

Frakt-paket via FedEx är mycket lätt

Hur du skickar paket via fedex. Leta reda på lokala fedex.
Hur du skickar paket via fedex. Leta reda på lokala fedex.

Frakt-paket via FedEx är mycket enkelt. Företaget har utvecklat sitt system för att göra bekvämlighet en stor del av sin verksamhet. FedEx-kunder kan förlita sig på en enkel frakt struktur, som också skyddar sina paket. Efter dessa tips kommer att bidra till att ditt paket kommer där det behövs, när det behövs.