O2i

Hur du inkluderar PR - produkter i direktreklam

Reklam kan göra underverk för ditt företag. Inklusive reklamprodukter i direkta brev som ska skickas till potentiella kunder är ett bra drag att göra dem bekanta med ditt företags namn och de tjänster du erbjuder. Här är de steg du kan följa med detta slags PR gimmick på rätt sätt:

  • Börja med de billigare produkterna. Det finns olika PR företag som erbjuder olika produkter för detta ändamål. Det finns också motsvarande budgetposter alternativ för varje typ av produkt. Om du just har börjat med verksamheten, är det klokare att börja i liten skala. Du kan alltid gå upp för stegen när det gäller punkt val som ditt företag blir mer stabil.
  • Det är viktigt att produkten är kompakt och lätt. Detta kommer att göra produkter lättare att glida inuti kuverten. Det kan också försäkra billigare priser på transport. Det kommer inte att se klumpig och för mycket av ett besvär till mottagaren.
  • Välj reklamprodukter som kommer att representera ditt företag väl. Pennor och nyckelband är populära val tillsammans med företagets logotyp. Avseende reklamartiklar till dina tjänster är också ett smart drag. Till exempel, om ditt företag erbjuder tjänster som gör att kunderna kan spara mer pengar, kan du nöja sig med att skicka dem en sedelklämma med företagets logotyp. Ibland måste du skapa en egen stil bara så du kan ställa isär företagets varumärke bland annat på marknaden. Denna stil kan komma med förpackningen också. Du kan lägga små lappar på kuvertet, till exempel en fras som du vill att ditt företag ska vara känd för eller en logotyp som är unik för ditt företag.
  • Cater till publiken som du riktar dina kampanjer. Sätt i åtanke ålder, kön, plats och social status av de människor som kommer att få objekten. Det är viktigt att de kommer att tycka att objektet passar deras livsstil eller tro och vyer i livet. Annars kan de betrakta det som en förolämpning eller en ganska värdelös sak.
  • Välj objekt efter deras användbarhet och reklam kapacitet. Dessa är de punkter som säkert kommer att penetrera kundens visuella sortiment för det mesta. För att ge ett exempel, några populära reklamartiklar såsom stick-on kalendrar och klistermärken kylskåp är säker på att ses för det mesta av dina potentiella kunder. De är mycket användbara och visuellt närvarande. Skulle din kund behöver din tjänst, kan han enkelt spåra ner din reklamprodukt och göra ditt företag först på hans lista.
  • Var försiktig i valet av PR distributören du vill ge dig reklamprodukter. Om något går fel med PR-produkter, se till att din distributör är ansvarig och pålitlig nog att ta ansvar. Det är klokt att spana efter feedback från sina tidigare kunder.


Hur du inkluderar PR - produkter i direktreklam. Börja med de billigare produkterna.
Hur du inkluderar PR - produkter i direktreklam. Börja med de billigare produkterna.

Inklusive PR produkter på din direkta e-postlista är ett sätt att sälja företagets tjänster till konsumenterna. Det är viktigt att du använder denna strategi väl. När allt som experter säger att det är nästan en 50% mer sannolikt att kunderna kommer att skicka ett direkt svar på grund av de produkter du skickade dem.