O2i

Hur dra nytta av produktionsutrustning försäkring

För anläggningsägare och chefer som du

För anläggningsägare och chefer som du, är all utrustning i din jurisdiktion lika viktigt som de människor som arbetar där. Denna fabrik utrustning förenklar processen. Så när en försäkringsagent kommer och erbjuder dig försäkring för din anläggningsutrustning, forskning du dess fördelar och tänka till innan du säger ja eller nej.

Att ha försäkring är verkligen nödvändigt för utrustning som du använder i din verksamhet. Kom ihåg att din vinst kommer att baseras på de producerade verkliga objekt, och produkterna kommer inte vara helt klar utan att passera all utrustning. Klargöra och precisera med agenten att täckningen av maskinhaveri bör omfatta kostnader för att ersätta och reparera den skadade utrustningen. Det vore bäst att inkludera andra klausuler för specialiteter som täckning för "avbrott" och "avbrott" som kommer att täcka dig mot förlust av inkomst eller företag som orsakas av "stillestånd." Om denna ytterligare täckning inte ingår i er politik, kan du behöva be om dem. Fråga också om försäkringen kan täcka stöld.

Hur dra nytta av produktionsutrustning försäkring. Assurance för fortsatt växtodling.
Hur dra nytta av produktionsutrustning försäkring. Assurance för fortsatt växtodling.

Nedan är en lista över några fördelar av att köpa försäkring för produktionsutrustning.

  1. Assurance för fortsatt växtodling. Det bör inte vara förlorad försäljning någon anledning utrustningen gick sönder. Detta gäller särskilt för företag med "just in time" produktion. Felaktig kabeldragning, fel i maskin, kortslutning eller ens anställd misskötsel kan betalas av försäkringen så länge du inkludera denna.
  2. Sparande. Emergency utbetalningar eller lån som behövs för att köpa en ersättare kommer inte att behövas om du är försäkrad. Produktionsmaskiner är dyra. De är investeringar, och du vet att du inte kan investera årligen i en ersättare. Detta är också fallet även om du inte byter. Om utrustningen går sönder, ringer du upp butiker maskinuthyrningsföretag och låna för tiden, och spendera pengar för själva reparationen, kostnader för reservdelar, arbete, och att påskynda återställandet. Plus att det kan uppstå extra kostnader för bortskämda material förstört i mitten av fördelningen. Om utrustningen är försäkrad, du betalar inte för de kostnader som ovan. Ett annat sätt att produktionsutrustning försäkring kan leda till besparingar är när fördelningen är i mitten av en stor deadline. Du ser för reparation företag som kan fixa det i den lättaste tiden till varje pris. Du skulle inte ha tid att bearbeta och jämföra kostnaderna. Den första tjänsteleverantör som kan begå tidigare, desto bättre. Om du är försäkrad, använder du bara dina besparingar för expansion och utbildning.
  3. Årlig budget är mer korrekt. Finansiell kassaflöde redan omfattar den årliga, halvårsvis eller månadsvis premie för försäkringen. Det finns en plan redan för utbetalningar. Du behöver inte fördela budgeten för nedbrytning.
  4. Inga schema avbrott. En produktion fabrik planer vanligtvis minst en vecka innan den faktiska produktionen. Dessa är baserade på schemat leverans förmedlas till kunderna. Om en maskin går sönder, och det finns ingen försäkring, måste det finnas beslut som ska fattas. Detta kan orsaka en dominoeffekt i produktionen.
  5. Företag i trim. Oron är minskat så att du kan fokusera på företagets verkliga prioriteringar.

Det spelar ingen roll om ditt företag är stort eller litet, är att köpa eller leasa industrin utrustning, eller har betalat maskinen helt eller delvis. Oavsett kategori du faller, måste du beställa försäkring.

För anläggningsägare och chefer som du. Årlig budget är mer korrekt.
För anläggningsägare och chefer som du. Årlig budget är mer korrekt.

Med rätt kontorsutrustning försäkring på plats, kommer du att kunna vila lätt och fokusera på ditt företags tillväxt.