O2i

Hur att utnyttja viral marknadsföring

Under de senaste åren

Under de senaste åren har virala platser varit tal om nationen. Vänner har återförenats i hela världen och nya vänskapsband har skapats. Men eftersom den globala användningen av Internet ökar, har blivit virala platser också en stark reklam bas. De som har utnyttjat möjligheten att dela sina produkter eller tjänster med hjälp av sociala nätverkssajter har sett en tillströmning i sin försäljning. Ändå, för varje framgång finns det många företag som inte har sett något svar alls. Det är viktigt att veta de mest effektiva tekniker att använda virala platser till marknaden vad du försöker sälja.

Vid marknadsföring av en tjänst eller produkt

Vid marknadsföring av en tjänst eller produkt, alltid hålla en stor mängd kontakter och upprätthålla deras förtroende. Nyckeln till framgång utnyttjar ett socialt nätverk är att hålla kontakten. Svara på inlägg, kommentera bilder. Gör din närvaro känd. När du har ett antal kontakter med vem du är i regelbunden kommunikation, är det dags att marknadsföra.

Det är viktigt att känna till gränserna för virala platser

Hur att utnyttja viral marknadsföring. Under de senaste åren.
Hur att utnyttja viral marknadsföring. Under de senaste åren.

Det är viktigt att känna till gränserna för virala platser. De som använder dem för socialt nätverkande inte vill bli bombarderade med massmail eller inlägg främja produkter och tjänster. Räkna ut ett sätt presentera vad du har att erbjuda på ett vänligt sätt. Gör kontakter medveten om din tjänst utan att göra dem känna att de trakasseras av spam.

Som vi alla vet, har Internet utvecklats till ett av de mest populära sätten att skicka runt informationen. De som vill använda sociala nätverk för att främja kan använda detta som en betydande fördel. När du har uppnått värdefulla kunder och försett dem med bästa möjliga service, låt dessa kunder fungerar för dig. Låt dem sprida ordet om ditt företag, enkäter och anbud publicera resultaten på din webbplats, eller vittnesmål begäran. Om en otrolig erfarenhet har levererats till dina kunder, kommer de att ha några problem att marknadsföra ditt företag. Sajter som Linkedin är perfekt för att bygga en offentlig "portfölj" av nöjda kunder. Du kan också överväga att ge incitament till lojala kunder för att hjälpa till att sprida ordet om sina egna bloggar eller genom word-of-mouth.

Människor som surfar på internet är väldigt nyfikna. De älskar att klicka på länkarna och se var de går. Infoga länkar i dina inlägg och kommentarer. Presentera din länk locka dem att klicka. Dessutom, när de klickar, se till att de är riktade till något som griper deras uppmärksamhet. Det måste vara antagandet att en potentiell tittare har en kort uppmärksamhet span och måste vara nyfiken direkt.

Vid marknadsföring av en tjänst eller produkt. Det är viktigt att känna till gränserna för virala platser.
Vid marknadsföring av en tjänst eller produkt. Det är viktigt att känna till gränserna för virala platser.

Det kan också vara en bra idé att använda virala platser som en källa till återkoppling för produkten eller tjänsten. Folk älskar att ge sin input. Använd de virala platser som ett forum och möjliggöra kontakter för att ge förslag på hur du kan förbättra. Folk kommer att se dig göra en insats för att leverera den bästa tjänsten eller produkten och kommer högst sannolikt överväga att använda vad som erbjuds.