O2i

Hur att undvika bedrägerier husägare gärning

Homeowner deed bedrägerier har blivit vanligare under de senaste åren

Homeowner deed bedrägerier har blivit vanligare de senaste åren. Dessa bedrägerier utnyttja byråkratin att lura rättsliga villaägare deras egendom. De bedrägerier innebär autentiskt utseende förfalskade handlingar som gör det verkar som du inte äger ditt hem. När du faller offer för dessa bedrägerier, är du riskerar att förlora ditt eget hem eller förlora en massa tid och pengar stryka ut problemet.

Här är två av de vanligaste bedrägerier och deras tillvägagångssätt och det bästa sättet att undvika att falla in i sina trick.

Hur att undvika bedrägerier husägare gärning. Den lagfartsbevis bluff.
Hur att undvika bedrägerier husägare gärning. Den lagfartsbevis bluff.

  • Den lagfartsbevis bluff. Ofta kommer som officiellt utseende post till denna bluff tryck husägare få en bestyrkt kopia av handlingen till sitt hem för en vanlig administrativ avgift som går för ca 60€ till 75€. Detta är en ganska enkel svindel och eftersom det kommer som flygblad eller som skräppost är det lätt att undvika. Vad som gör denna bluff arbete är att det verkar väldigt officiellt som den är formulerad i kanslisvenska och är tryckt på dokument som bär officiell plombering och skrämmande signaturer.
  • Den AVSÄGA SIG SINA RÄTTIGHETER gärning bluff. Denna bluff är mycket mer komplex och skändlig som den försöker stjäla din egendom från under näsan. Detta är desto allvarligare av de två typerna av bedrägeri som det är möjligt att förlora ditt hem och kostar mycket att ångra. De brottslingar som utför denna bluff förfalska namnen på de villaägare i fastigheten de har riktat på quit ansökningsformulär. Dessa former är lätt tillgängliga från alla butiker kontorsmaterial som gör denna typ av Bedrägerier ganska vanligt. Den falska dokumentet senare in till brännaren kontor. Eftersom brännaren kontor inte kräver attesterad signaturer på sina handlingar målet fastigheten överförs till scammers. Med egenskapen nu i händerna på bedragare, kommer de att försöka att antingen sälja den eller använda den som säkerhet för bankerna.

Här är några tips varje husägare bör veta för att undvika olika typer av bedrägerier ovan.

  • Det är inte nödvändigt att få en mellanhand för att uppnå bestyrkta kopior av egendom gärningar. Dessa ingår i paketet för att stänga papper från det spärrade företaget efter att köpa ditt hem.
  • Förlorade officiella egendom dokument lätt kan bytas vid Stadshuset för långt mindre än vad de scammers begär. En del av tjänsten spärrade och fastighetsbolag erbjudande är inlämnandet av fastigheten i ditt namn i rätt regeringskansliet.
  • Tekniskt, dessa tjänster är inte olagligt bara onödigt. Det har rapporterats fall av människor som betalar för dessa tjänster bara för att inse att de inte behöver det i första hand. Så vara vaksamma! Var särskilt försiktig med företag efterfrågar kreditkortsinformation och dokument bank, eftersom du kan bli offer för identitetsstöld samt.
  • Kontakta alltid konsumentfrågor, AARP, lokala media eller Better Business Bureau om du misstänker att bedragare riktar dig. Det hjälper att ha dokumentation och officiella kanaler på din sida i den olyckliga händelse att det eskalerar.
  • Var proaktiv! Vänta inte för bedragare att skicka ditt närområde sina flygblad försöker dra fördel av de oinformerade. Låt alla i ditt område vet om dessa bluff företag och deras metoder så att dessa företag inte kommer att kunna dra nytta av alla i grannskapet.

Homeowner deed bedrägerier har blivit vanligare under de senaste åren. Den AVSÄGA SIG SINA RÄTTIGHETER gärning bluff.
Homeowner deed bedrägerier har blivit vanligare under de senaste åren. Den AVSÄGA SIG SINA RÄTTIGHETER gärning bluff.

Lite kunskap räcker långt som ordspråket säger. Kunniga husägare är alltid medvetna om sina rättigheter innan du köper något. Det hjälper också att vara vaksamma om bedrägerier som kan påverka din stadsdel. De kan tyckas oviktiga i början men den skada de kan göra björnar tänka och förbereda.