O2i

Hur att sponsra en giveaway

Du kanske sponsra en giveaway av många skäl

Du kanske sponsra en giveaway av många skäl. Det kan vara för att låta folk veta om din nya produkt, eller det kan vara för vissa värdig och bra sak. Giveaways kan vara en av de bästa sätten att göra det, men se till att det passar din budget och planer. Du kan använda några få smarta tekniker som kan hjälpa dig att tjäna erkännande för ditt namn och även göra några nöjda kunder längs vägen.

Här är några guider i sponsra en giveaway.

  • Gör ett specifikt mål för mål. Gör en lista över några av dina potentiella kunder om det är för din nya produkt. Granska några av de möjliga mål för din produkt. Till exempel är din produkt en ansiktsscrub och du skulle vilja rikta kvinnor som dina potentiella kunder, då du skulle vilja stödja dina giveaways på en skönhetssalong. Att göra rätt val är ett måste för detta. Komplettera listan.
  • Bestäm hur du ska distribuera dina giveaways. Kommer du göra ett lotteri och göra giveaway en stor post för några lyckliga vinnare? Eller kommer du att göra dina giveaways från ge bort varuprover för kunderna? Du kan göra dessa system lotteri typ till din fördel eftersom informationen från de fyllda registrering former kan användas för att samla namn för framtida kontakter.
  • Om ditt val är att giveaway prover för dina kunder. Gör en stickprovsstorlek som är precis tillräckligt för din produkt ska erkännas av kunderna. Proverna 'förpackningar kan ändras genom att kontakta din återförsäljare och tydliga saker med de alternativ som finns för dina giveaways.
  • Partnerskap är inte en dålig idé. Det kan skada din budget mycket om du gör det ensam. Du kan slå upp för att minimera kostnaderna med andra företag. Inte bara kommer det att locka fler kunder, men det kan faktiskt minska kostnaderna även genom att bara ha 2-3 sponsorer eller partner.
  • Du kan också kontakta en marknadsförare för att hantera dina giveaways. För ett fast belopp på avgiften kommer din giveaway annonseras av dem och kommer att organiseras av dem, de kan också hantera fördelningen av dina prover och även sprida information om dina produkter marknadsföring. Det finns ett annat dyrare sätt, men detta är mer tillförlitlig och du anförtror din produkt i erfarna händer och det är genom en kommersiell marknadsförare. Genom att hantera kostnaderna för detta projekt, kommer du inte att hantera allt arbete själv.
  • Om du har en tillräckligt stor budget för dina giveaways, kan du även använda radiostationer för din annons. Tidningar kan också vara ett alternativ. Se bara till att du inte spendera för mycket.

    Hur att sponsra en giveaway. Gör ett specifikt mål för mål.
    Hur att sponsra en giveaway. Gör ett specifikt mål för mål.