O2i

Hur att sluta vara en konservativ

Politiska åsikter och partier ofta delas in i två extrema grupper: liberaler och konservativa. Konservativa tenderar att ha ett dåligt rykte för att vilja hålla status quo och är emot eller resistenta mot förändringar och reformer. Om du känner att det är dags för en förändring med dina egna personliga åsikter eftersom du inte nödvändigtvis se saker öga mot öga med de befintliga regeringar, så är du välkommen att göra det.

Om du vill släppa din konservativa övertygelser, kan du gå den långsamt så att det förändras sker gradvis. Här är några tips på hur man kan sluta vara en konservativ.

Hur att sluta vara en konservativ. Granska din politiska trossystem.
Hur att sluta vara en konservativ. Granska din politiska trossystem.
  • Granska din politiska trossystem. Innan du bestämmer dig för att sluta vara en konservativ, måste du tänka på anledningen. Ändrar du bara imponera på en person du är dating? Ser du faktiskt att din gamla politiska trossystem är inte perfekt och kan vara orsaken till många problem? Ibland kan en förändring i tro härrör från att direkt påverkas på ett negativt sätt av den. Analysera vad som fungerar och vad som inte, och vilka aspekter du behöver för att arbeta och förbättra.
  • Tillåta att den andra sidan kan ha en giltig. Du är inte nödvändigtvis gå fiendens läger när du sluta vara en konservativ. Det är värdet i allt och grupper, och du måste medge att liberalerna kan ha vissa saker rätt, precis som ert parti kan ha vissa saker fel.
  • Börja vara mer öppna för nya idéer. Öppna ditt sinne för andra sätt. Bli inte fastnat i en befintlig sätt att göra saker, helt enkelt eftersom det är hur det alltid gjort. Det finns inget som är perfekt, så allt kan bli föremål för förändring och förbättring.
  • Stöd en struktur eller grupp som förespråkar något du håller med. Om du inte nödvändigtvis vill stödja hela liberala processen, så åtminstone välja de eller grupper som du håller med. Till exempel kan du börja stödja miljömässiga orsaker. Du kan även starta finansiering stamceller grupper Cell Research eller andra organisationer som du kanske inte har trott på förut.
  • Stöd utbildningsreformer. Oavsett din politiska tillhörighet, måste du se till att det måste finnas förbättringar i nuvarande utbildningssystemet eftersom detta har långsiktiga konsekvenser för nationen. Stöd ökade lön för lärare samt andra metoder alternativ till utbildning. Verka för reformer i tenure systemet så att dåliga lärare kan rensas bort.
  • Registrera din byte av fest. När det är dags att registrera dig för att rösta, ändra din tillhörighet till demokrat eller liberala. Om du inte vill gå så extrema, kan du alltid välja att gå Independent.

Förstå att bara för att du har slutat att vara en konservativ

Förstå att bara för att du har slutat att vara en konservativ, betyder inte att du har hanteras som skräppost alla traditioner och rättssystem det gamla systemet. Att vara en ansvarsfull och mogen person innebär att kunna väga saker rationellt och se fördelen i allt. Saker behöver inte vara svart och vitt för dig. Om du känner att det fortfarande värde i den konservativa vägen, behöver du inte nödvändigtvis måste avstå den. Helt enkelt anpassa vad du tycker är bäst och låt inte etiketter avgör vem du är.