O2i

Hur att skjuta juryn plikt

Tja, i fall du undrar, varför skjuta juryn plikt, kan det inte undvikas? Tja, är det enkla svaret på den frågan NEJ. Man kan inte undvika juryn plikt, det är mycket nästan omöjligt, eftersom lagen kräver att du tjäna din medborgerliga plikt när de har. Endast i vissa fall och för vissa skäl kan du skjuta det. Så låt oss ta reda på hur att skjuta juryn plikt.

Hur att skjuta juryn plikt. Ekonomiska problem skulle tjäna som en bra anledning.
Hur att skjuta juryn plikt. Ekonomiska problem skulle tjäna som en bra anledning.

Lagar i Europa som sysslar med juryn plikt varierar från stat till stat och det är dessa nyanser i variationerna av lagen som ibland bidra till att undvika juryn plikt. Till exempel i vissa stater om du skulle gå det för bara en dag och inte väljas du skulle lämnas en slip bekräftar att du deltog. Nu innebär detta inte längre juryn plikt och allt det kostar dig var en dag. Underbart, eller hur?

Domstolar och lagen fungerar på grundval av skäl, rättvis rättvisa och gott samvete. Likaså när kallelse till juryn tull och om du inte kan göra det för en riktigt bra och starka skäl, bör du kunna konstatera att med tillräckliga bevis. Ange den med en mycket stark övertygelse och domaren ska vara övertygad om det. Men varnas att det finns vissa domare som verkligen inte ville vara lätt övertygad.

Några av de goda skäl som skulle fungera eller har arbetat en tid skulle vara om du var en mor ett litet barn, särskilt om du var amning.

Ekonomiska problem skulle tjäna som en bra anledning

Ekonomiska problem skulle tjäna som en bra anledning. Du ska kunna fastställa att delta juryn plikt skulle kunna äventyra din ekonomiska situation, kosta dig ett jobb som är ditt liv-givare och som bör hjälpa till att hålla dig borta från juryn plikt. Carry tillräcklig dokumentation som sysselsättningen bevis, kopia på lönebesked eller intyg och din skatt registreringar under de föregående åren. Om du är den enda vaktmästaren om en sjuk eller handikappad person bör det fungera lika bra.

Hur att skjuta juryn plikt.
Hur att skjuta juryn plikt.

När du får en kallelse till juryn plikt, inte försumma det, det finns lagar som tvingar dig att delta och kan kosta dig fängelse för att ignorera. Om du verkligen inte kan närvara, ringa numret som finns på kallelsen och begäran om en förändring i dag. Ge goda skäl, och detta är oftast skyldig. Några skäl för att ändra din datum för juryn plikt kan vara om du ska på en all-kostnader betalda semester som inte återbetalas, om du skulle gifta, om du närvara några riktigt viktiga undersökningar.

När du ringer in för förändringar i datum kan du be att flytta datumet närmare i dag och detta fungerar många gånger sedan juryn listar närmare dagen oftast förberedda och redo.

Gå vidare och delta i juryn plikt om du verkligen inte har en bra anledning. Chansen är stor att du inte kan väljas, särskilt om du verkar vara en envis person som har starka åsikter om frågor som ombud.