O2i

Hur att skapa en separat verksamhet kredit

Är ditt företag nya

Är ditt företag nytt? Vill du ansöka om ett lån? Vill du ansöka om en kredit? Tja, kan skapa en kredit historia för ditt nya företag klädsel vara till stor hjälp. Du bör dock kunna fastställa att kredit historia för ditt nya företag är separata och skiljer sig från din egen kredit historia. Du bör också hitta sätt att låta dina fordringsägare och leverantörer validera all din information om affären.

Hur att skapa en separat verksamhet kredit. Övertyga regeringen om att ditt företag är en separat affärsenhet.
Hur att skapa en separat verksamhet kredit. Övertyga regeringen om att ditt företag är en separat affärsenhet.

Här är några praktiska överväganden i inrätta en separat affärsenhet kredit för ditt nya företag:

Övertyga regeringen om att ditt företag är en separat affärsenhet. Du har två lagliga alternativ. Du kan antingen använda det eller forma den som ett aktiebolag (LLC). Du bör strikt följa de riktlinjer som fastställts av statens lagar, särskilt de som är relaterade i att införliva eller att bilda en LLC. Kolla din statens officiella verksamhet hemsida för detaljerad och uppdaterad information om att starta processen.

Ansök och få din verksamhet enhetens Federal Employer Identification Number (EIN). Ein tillåter ditt företag att hållas för skatter. De höll skatterna är separat från din personliga skatter. Du kan få ditt EIN efter att du har slutfört Form SSS-4. Formuläret tillhandahålls av Internal Revenue Service.

Öppna och underhålla ett bankkonto under namnet på ditt företag venture. Företagare som du känner att det är mer praktiskt att skapa ett separat bankkonto för ditt företag venture. En separat bankkonto visar och fastställs det finansiella läget och historien om din verksamhet venture. Föreställ krångel inblandade i Ge innehåll åt dina personliga transaktioner från den i ditt företag venture om du väljer att bara ha en back-konto.

Är ditt företag nya. Ansök och få din verksamhet enhetens Federal Employer Identification Number (EIN).
Är ditt företag nya. Ansök och få din verksamhet enhetens Federal Employer Identification Number (EIN).

Få ett nytt och separat telefonlinje för ditt företag venture. När den nya telefonlinjen är i drift, samordna med telefonbolaget. Begära att det nya telefonnumret ingå i nästa upplaga av den tryckta telefonkatalogen i din lokala samhället. Varför är det nödvändigt? Ett antal borgenärer och leverantörer lista sina kunders konton med deras telefonnummer. Om de bara har din personliga linje, då kan det vara svårt att avgöra en separat kredit profil för ditt nya företag venture.

Din nya företaget ska ha ett nytt kreditkort. Ja, kan du behöva betala för en högre ränta, men det är om du är brottsligt att lösa dina skyldigheter. Men om du har möjlighet att betala av allt månadsvis, finns det ingen anledning för dig att oroa dig för räntan. Samtidigt, utan att du märker det, visar ditt kreditkort fakturering din kredit historia och detta är redan gratis.

Dessa några knep är säker på att hjälpa dig att upprätta ett separat företag kredit. Dock måste du inse att när ett lån beviljas till ditt företag venture eller en kreditram öppnas, förtroende åt de dig. Du är skyldig att möta ditt engagemang. Din oförmåga att lösa går emot ditt rykte i näringslivet.