O2i

Hur att sälja guld smycken i st. louis

Om du har guldsmycken som du inte längre använder kan du sälja dem i utbyte mot lite pengar. Och om du råkar vara i St Louis, Missouri, du har tur. Du har olika möjligheter att få en bra summa av din guld objekt. Om du funderar på smycken säljer guld, här är några saker du måste tänka på:

  • Vet det aktuella marknadsvärdet på de smycken du vill sälja. Detta är utgångspunkten för din försäljning uppgiften. Du måste veta det korrekta värdet på dina produkter så att du har kunskap när man talar om hur mycket du kan få ut av dina smycken. Utan rätt kunskap kan du hamna underbetalda när du säljer dina smycken. Att veta guld nuvarande marknadsvärde, kontrollera spotpriset på marknaden först. Sedan multiplicera det till vikten av guld smycken du har.
  • Sätta upp en annons för guld smycken. Överväg att betala för annonser i den lokala tidningen. Notera att det mesta av tiden, är det bättre att sälja guld smycken till en individ och inte ett företag. Detta eftersom du kan förvänta individer att betala mer för smycken än företag. Överväga att placera annonserna i St Louis Riverfront Time eller St Louis Post-Dispatch.
  • Placera annonser av dina smycken på nätet. Du kan slå en större marknad om du postar dina annonser på nätet. Craiglist.org ger dig möjlighet att nå fler människor utan att betala något för dina annonser. Bara se till att du är värd din annons i St Louis sidan under smycken avsnitt.
  • Överväg sälja guldmynt till smycken butiker. Det finns många alternativ smycken butik i St Louis som du kan välja att handla på. Dock kommer detta alternativ att tjäna bäst du bara om du har smycken bitar som är i gott skick. En smycken butik kan köpa dina objekt för försäljning eller en butik kan erbjuda att sälja guld smycken genom en sändning bas. Det senare gör att butiken att sälja guldsmycken och samla en viss provision det ögonblick den säljer. Några av de bästa smycken butiker kan man tänka i St Louis är Vinciguerra smycken, Neustaedter s fina smycken, och Hamilton Jewelers.
  • Överväga att sälja den till en lokal pantbanken i st. Louis. Detta måste vara din sista utväg när man försöker sälja guld smycken. Detta beror på att även om du kan sälja objektet snabbt, kan du få en låg ur dina smycken. För att få bästa när man överväger Handlare, se till att du shoppa runt två eller flera pantbanker för dina smycken. Det är också bäst om du kan förhandla om priset att betala för din produkt. Några av de pantbanker kan du kolla i St Louis är AC Pawn Shop, Lee bonde och smycken, och First Cash Pawn.


Så som säger att sälja smycken i denna stad är en utmaning

Hur att sälja guld smycken i st. louis. Vet det aktuella marknadsvärdet på de smycken du vill sälja.
Hur att sälja guld smycken i st. louis. Vet det aktuella marknadsvärdet på de smycken du vill sälja.

Så som säger att sälja smycken i denna stad är en utmaning? Den breda lista över alternativ att sälja dina objekt gör allt mycket enklare för dig. Det är dock fortfarande bäst att ha tålamod och att vara klok när man säljer dina smycken. På så sätt kan du garantera en god avkastning i slutändan.