O2i

Hur att piffa upp en anslagstavla

Anslagstavlor är ett utmärkt sätt att skicka meddelanden

Anslagstavlor är ett utmärkt sätt att skicka meddelanden, meddelanden, anteckningar och även annonser i en byggnad. Anslagstavlor används ofta i skolor, universitet, arbetsplatser, och även i staden hallar. Om du vill piffa upp din anslagstavlor, här är några steg som du måste följa.

  • Skapa ett koncept. Först av allt måste du bestämma om ett koncept som du vill använda för din anslagstavla. Konceptet är i grunden den design som du vill lägga till anslagstavlan. Så mycket som möjligt bör du rådgöra med andra människor hur regelbundet använder anslagstavla, så att det blir en samsyn om hur anslagstavla är tänkt att se ut. Du kan välja koncept bas på säsongen, till exempel våren mönster under våren eller sommaren design under sommaren. Du kan också välja efter semester. Under julen, till exempel, kan du ställa in en jul-tema designen kula ombord.
  • Få de materialen. Därefter måste du lista ner de material som du kommer att behöva använda för att göra din konceptdesign komma till liv. Generellt måste du använda konstruktion papper i olika färger, saxar, glitter, lim, några tydliga band, vissa konst papper, vissa kritor, eller någon färg. Om du kommer att använda färg, se till att du tar borstar i olika storlekar också.
  • Börja skära. Nu när du har material, är nästa steg för dig att börja skissa på mönster i konsten papper eller papper konstruktion, och sedan skära ut mönster. Se till att du håller dig till enkla mönster. Om du vill göra ett träd, till exempel, helt enkelt dra ett enkelt träd och sedan klippa ut. Du kan lägga till detaljer senare använda vissa krita eller några permanenta marknader. Det viktiga är att konturerna skärs ut. Efter kapning dem, lägger sista handen vid designen bitar. Gör detta genom att lägga till lite glitter, belyser några av de delar av de mönster som du har skurit eller färgning dem i.
  • Lägg bakgrunden. Nu när du har skurit av de olika designelement till storlek, måste du börja häftning bakgrunden till anslagstavlan. Du kan använda papper presentpapper att täcka hela anslagstavla, i en ljus nyans som inte kommer att stå ut för mycket och övermanna designen bitar som du just har klippt ut. Bara bifoga dem på plats med hjälp av stift eller häftklamrar.
  • Lägg gränserna. Nu tar din design bitar och börja arrangera dem ovanpå bakgrundslagret. Placera några på gränserna bör som vara den del av anslagstavlan som har de flesta av designelement. Försök att inte få alltför många av utskurna mönster i mitten, där människor kommer att lägga sina anslagstavlor meddelanden du kan använda lim för att lägga till utskurna mönster, eller nubb.


Hur att piffa upp en anslagstavla. Anslagstavlor är ett utmärkt sätt att skicka meddelanden.
Hur att piffa upp en anslagstavla. Anslagstavlor är ett utmärkt sätt att skicka meddelanden.

Med dessa steg i åtanke, bör du enkelt kunna piffa upp din anslagstavla och gör det sticker ut.