O2i

Hur att övervinna zonindelning opposition

Du planerar att använda ett bostadsområde mycket och förvandla det till ett företag. Dina grannar kommer att påverkas, men. Hur som helst, kommer de alla att kompenseras för skador så det finns inget att oroa sig för, egentligen. Men om erbjudanden och grundtanken för zonindelning verkar som inte en bra sak för dem, kanske de ska komma med zonindelning opposition.

Problemet med zonindelning opposition är att den använder kraften hos människor i samhället att motsätta din plan för att ändra din bostads till en kommersiell del. Men du kan övervinna zonindelning ställning.

Att övervinna zonindelning opposition är ofta svårt. Men med tillräcklig kunskap, kan du göra det med grace. Här är de steg du bör följa för att övervinna zonindelning opposition:

Ett. Informera människor, särskilt de som kommer att påverkas. De personer som kommer att påverkas av din plan bör veta så snart som möjligt om det. Det är bättre att de vet din plan från dig snarare än att få nyheter från nästa samhället. Dessa människor drabbas så de vill och behöver veta frågorna.

Hur att övervinna zonindelning opposition. Etablera bättre relation med dessa människor kommer att vara till hjälp.
Hur att övervinna zonindelning opposition. Etablera bättre relation med dessa människor kommer att vara till hjälp.

När informera människor, bör du förklara vad du vill göra med ditt land, varför du vill göra det, hur de kommer att påverkas, och hur de ska kompenseras för skadorna. Diskutera allt kommer att lösa allt som behöver lösas innan de tänker upprätta en zonindelning opposition.

2. Forma zonindelning styrelsen. Du kan vara trovärdigt att tala om zonindelning men det blir mer trovärdigt om man bildar en zonindelning styrelsen. Denna zonindelning styrelsen bör strategiskt består av proffs som en advokat, ingenjör och arkitekt. Dessa människor vet mer om zonindelning lagar etc. och de kan bättre förklara om zonindelning till dina grannar.

Tre. Använd anslutningar. Är du vän med den starkaste rösten i ditt samhälle? Du bör befriend den personen så snart som möjligt. Du kan använda din anslutning med honom och med dina andra grannar att hålla din zonindelning projektet på den positiva sidan.

Etablera bättre relation med dessa människor kommer att vara till hjälp

Etablera bättre relation med dessa människor kommer att vara till hjälp också. För att göra det, bör du visa hur du stödja några av sina projekt, vara snäll mot dem, och ge dem gåvor. Dessa gåvor bör vara rent gåvor. De kommer att återgälda tjänsten om du ber om det eller inte, i alla fall.

4. Fokus. Att övervinna en zonindelning opposition är en svår uppgift. Du bör fokusera på det och hålla sig borta från saker som kommer att få din uppmärksamhet.

Om i fall zonindelning oppositionen blir otäckt

Om i fall zonindelning oppositionen blir otäckt. Att övervinna en zonindelning opposition är en fråga om vrider och vänder.
Om i fall zonindelning oppositionen blir otäckt. Att övervinna en zonindelning opposition är en fråga om vrider och vänder.

Om i fall zonindelning oppositionen blir otäckt, försöka hålla detta utanför ditt personliga liv. Fortsätt att stödja och ge donation. Detta är ett bra sätt att visa dem att du spelar det rättvist.

Att övervinna en zonindelning opposition är en fråga om vrider och vänder

Att övervinna en zonindelning opposition är en fråga om vrider och vänder. Du måste vara lite knepigt att göra detta arbete för din fördel. Kom också ihåg att du alltid ska vara rättvis. Om allt är i fodrad med lagen, har du inga problem med det, lagligt. Om du upprätthålla en god relation med dina grannar, har du inga problem med dem heller.