O2i

Hur att öka trafiken till din webbplats med hjälp av trafik svärm

Har du en stark tro på ditt skrivande

Har du en stark tro på ditt skrivande, konstnärliga och webb färdigheter? En tro så stark att du trotsade Internet och satsade anspråk på en ö av ditt eget och skapade en egen webbplats eller blogg? Är du skakar på huvudet i misstro som inte en enda person har sett din webbplats i timmen (en vecka i Internet-tid) eftersom den gick upp? Tja, tuff.

Hur att öka trafiken till din webbplats med hjälp av trafik svärm. Varför webbtrafik är viktigt.
Hur att öka trafiken till din webbplats med hjälp av trafik svärm. Varför webbtrafik är viktigt.

Om word-of-mouth, kan sociala nätverk och din egen personliga reklam och marknadsföringskampanjer inte få din webbplats några träffar, kan det vara dags att söka hjälp och prova något annat. Här är hur man kan öka trafiken till din webbplats med hjälp av Trafik svärm:

  • Varför webbtrafik är viktigt. Webbtrafik är viktigt eftersom det bidrar till att främja din webbplats och se till att folk ser och läser ditt arbete. Du vill så mycket av det som möjligt och bli en populär destination för Internet-användare av en viss demografisk eller profil. En stor efter kan även hjälpa dig att tjäna pengar eftersom endast de mest populära webbplatserna betalas till värd reklam.
  • Trafik svärm. Detta kostnadsfri tjänst Presenteras av Traffic Swarm ser till att du får riktiga människor besöker din webbplats och ger dig äkta webbtrafik vid alla tider under dagen. Drivs med sina hängivna medlemmar, kommer tjänsten att främja din webbplats och få dig fler träffar. Det är säkert att använda eftersom den ser till att klicka robotar och spam är aldrig ett problem för dig igen. Gå hit för att komma igång just nu!
  • Använda trafikinformation svärm. Är ganska lätt eftersom allt du behöver göra att komma igång är att registrera dig för ett gratis medlemskap och slutföra alla nödvändiga fält i anmälningsformuläret för att aktivera ditt konto. Omedelbart efter, blir du tillfrågad om en webbadress. Detta är den plats där du vill att folk ska gå till, den webbplats som du vill annonsera och få mer trafik och träffar med. Därefter måste du komma med en sida titel och en kort beskrivning av din webbplats. Gör detta väl eftersom du vill att det ska vara catchy och locka mer trafik och användare Internet och denna information kommer att användas för att generera länkar till din webbplats. Nu måste du tänka på din målgrupp och vilka kategorier du vill att din länk ska visas på. Eftersom du bara har ett begränsat antal poäng och klick, se till att du väljer klokt. När du är klar med det, behöver du bara vänta några dagar (1-2 som mest) att dra nytta av att gå upp med Traffic Swarm.
    Efteråt kommer du att behöva göra Traffic Swarm din hemsida och börja klicka på andra sidor för att tjäna poäng. Se till att du stannar på varje sida i minst 20 sekunder vardera för att tjäna dina poäng. Om du kan få andra människor att klicka, så får du poäng för dem också. Dessutom använder den senaste versionen av vad webbläsare du använder rekommenderas. Och måste du aktivera även cookies.


Trafik Swarm är lätt att använda och verkligen fungerar. Anmäl dig nu för att njuta av alla dess underbara fördelar och titta på när din webbplats skyrockets i popularitet!