O2i

Hur att öka din försäljning med en utomhus skylt

Ett företag som inte har en skylt utanför butiken kunde lika gärna stänga sina dörrar. Utomhus tecknet är en mycket viktig komponent i alla skyltfönster, eftersom det är en av de första saker som potentiella kunder och klienter se.

Ingen kommer någonsin att gå i din butik eller återförsäljare för mer information mer om dina produkter eller tjänster om du inte ens ge de människor som passerar och kör med en idé om vad ditt företag handlar om. Din skylt är din chans att skapa ett första intryck - om ditt företag skulle en person skulle tecknet vara leende eller den utsträckta armen ber om ett fast handslag.

Här är hur du öka din försäljning med en utomhus tecken:

Hur att öka din försäljning med en utomhus skylt. Den viktigaste komponenten i ditt tecken är namnet på ditt företag och vilken typ av produkter och tjänster som du erbjuder.
Hur att öka din försäljning med en utomhus skylt. Den viktigaste komponenten i ditt tecken är namnet på ditt företag och vilken typ av produkter och tjänster som du erbjuder.

  1. Den viktigaste komponenten i ditt tecken är namnet på ditt företag och vilken typ av produkter och tjänster som du erbjuder. Bortsett från att se till att din marknad vet vem du är, med företagets namn, logotyp och service ute kan du passivt föreslå idén om att kolla in din butik. Ju fler människor ser det, blir mer bekant och mindre utländska verksamheten till det lokala samhället. Människor är mer benägna att gå till butiker som de har en viss känsla av samband med etableringen.
  2. Har en slogan eller slogan längst ned skylten. Detta kan hjälpa människor komma ihåg vad ditt företag handlar om. Om du är ett bageri, kan du sätta något i stil med "precis som hur farmor brukade göra det". Detta gör att du kan utnyttja din marknad och låta förbipasserande att associera ditt företag med minnen av sina egna familjer. Detta är ett annat sätt att stärka förbindelserna och obligationer.
  3. Sätt på webbplatsen och kontaktnummer i ditt tecken. Detta skulle göra det möjligt för människor att snabbt skriva ner. Om människor kan se dina kontaktuppgifter samt din startsida lättare skulle det inte finnas något behov av att kontrollera internet eller gula sidorna. Ge den potentiella kunden möjlighet att vara i kontakt med dig förr bara öka ditt företag.
  4. Håll dig till en unik look som är tydlig. Om du kan skapa många faksimil av ditt tecken, skulle det vara lättare för människor att komma ihåg utseendet på logotypen samt designen. Skapa namn minns kan göra dig förnamnet i medvetandet och läppar för människor när ditt område berörs. Alltid sträva efter att vara på toppen av allas lista.
  5. Gör det stort och lätt att se. Inte tränger det för mycket. För att vara säker, be en professionell för att utforma och installera det åt dig. Det kan vara något dyrare, men det skulle vara väl värt de extra dollar.

Det är inte allt om tecken, men framgång i affärer kommer att vara mycket svårt utan en bra utomhus tecken som berättar människor genom de saker som ditt företag står för. Som de säger, är ett företag med några tecken ett tecken på något företag!