O2i

Hur att öka affiliate provision

Affiliate marknadsföring innebär i princip att du är värd en hemsida eller blogg, och dessa platser på Internet har länkar till andra produkter och tjänster. När tittarna på din webbplats klickar på affiliate hyper-link de omdirigeras dit och därför du har blivit en affiliate marknadsförare. Varje klick ger dig några pengar och om det klicket översättas till en försäljning, då din provision är högre. Här är hur man ökar dessa provisioner som du tjänar som affiliate.

  1. Intressant innehåll på din webbplats eller blogg - Nu varför skulle någon vilja besöka din online närvaro på webben? Om och endast om innehållet däri är av intresse för dem ett eller annat sätt. Det är detsamma som att visa din favorit kanal på satellit-TV. Så, för att hålla dig komma tillbaka och helst inte gå bort alls, kanaler hålla införa och ständigt presentera intressanta program. Ta en cue härifrån, ju oftare du byter innehållet på din webbplats och göra detta känt att människor i stort, desto mer sannolikt är det att människor kommer att besöka din webbplats. Hyper länkar till affiliate reklam på din webbplats drivs inom ramen för din webbplats innehåll. Till exempel, om du skrev en blogg säger att du åkte till Indien, besökte delstaten Kashmir och kom tillbaka med några utsökta pashmina sjalar, då affiliate länkar rörande Pashmina sjalar dyka upp på besökarens skärm. Intressant, är det inte? Så, är den moraliska av historien gör innehållet på din webbplats så dynamisk som möjligt, ändra dem så ofta du kan och framför allt hålla räntenivåerna höga. Det finns många sätt att övervaka denna typ av träffar på din webbplats.
  2. Körning besökare på webbplatsen - Liksom i reklam för andra produkter, kan du överväga att publicera dig själv och din webbplats så att människor lockas att besöka den. Ett bra sätt är att regelbundet delta i diskussioner om många e-postlistor och online diskussionsforum. Presentera dig själv och koppla in din webbplats eller blogg, medan de flesta av dem avskräcka reklam, är det helt acceptabelt att nämna din webbadress eller blogg länk i din signatur. Ganska snart människor som hittar du intressant eller ens de vars uppmärksamhet du fångat kommer att klicka på din webbadress eller söka på Google för din webbplats. Voila, uppmärksammas affiliate länkar. Det är bara en tidsfråga innan de märker intressanta länkar från din webbplats och börja generera intäkter och provision för dig.
  3. Cross-länk på liknande webbplatser och bloggar - Har du många vänner och bekanta som regelbundet upprätthåller bloggar och webbplatser? Då ska inget stoppa dig från att lista en länk till sin webbnärvaro på din webbplats och de i sin tur kommer att innehålla din länk. Detta inte bara bidrar till att skapa ett nätverk och publicera din webbnärvaro, det hjälper också att öka ditt utseende i sökresultaten exponentiellt. Dessutom, om dina vänner och bekanta som innehållet på din webbplats, uppmuntra dem att skriva om det, för att lämna en kommentar eller två.

Hur att öka affiliate provision. Intressant innehåll på din webbplats eller blogg.
Hur att öka affiliate provision. Intressant innehåll på din webbplats eller blogg.

Alla dessa och mer hjälp för att driva trafik till din webbplats och därmed öka affiliate provision.