O2i

Hur att marknadsföra en hem - baserade resebyrå

Med en hem-baserade resebyrå kan du arbeta i din egen takt

Med en hem-baserade resebyrå kan du arbeta i din egen takt, njuta av några resor förmåner och även ge resetjänster för din familj. Du kan antingen arbeta självständigt eller fungera som en kanal mellan en värd byrå och allmänheten. Följ instruktionerna nedan för att korrekt marknadsföra ditt företag.

Hur att marknadsföra en hem - baserade resebyrå. Med en hem-baserade resebyrå kan du arbeta i din egen takt.
Hur att marknadsföra en hem - baserade resebyrå. Med en hem-baserade resebyrå kan du arbeta i din egen takt.

Vad du behöver:

  • Stationär eller bärbar dator med internetuppkoppling
  • Bakgrundskunskap om verksamheten
  • Datakunskap
  • Kunskaper i mer än ett språk

Först måste du bestämma om du vill vara en remiss agent eller bokning / försäljning agenter.

Remiss agenter

Remiss agenter. Denna typ av ombud hänvisar kunder till agenter som faktiskt kan boka sina resor. De kan arbeta fram en provision struktur och skapa en remiss system med att sälja läkemedel, men de kan inte komma åt en del av de resurser värd resebyrån erbjuder.

Bokning eller sälja ämnen

Bokning eller sälja medel. Dessa är de agenter som faktiskt kan boka resor och sälja paketresor. De har också all information och de resurser de behöver efter applicering till en värd byrå, och kan även arbeta självständigt.

Hursomhelst, måste du marknadsföra ditt företag för att locka kunder. Du kan använda följande metoder för att marknadsföra ditt företag.

Marknad med vänner och bekanta

Marknad med vänner och bekanta. Mingla med folk på möten och funktioner, och se till att ha flera visitkort att dela ut. Detta kommer att göra ditt företag verkar mer professionell och kan även locka fler potentiella kunder. Prata med dina vänner och bekanta, och fråga dem om de kan hänvisa ditt företag till folk de känner. Om de enas om att göra det, ge dem några av dina visitkort, så att de kan dela ut dem till intressanta partier också.

Upprätta en webbplats

Bokning eller sälja ämnen. Marknad med vänner och bekanta.
Bokning eller sälja ämnen. Marknad med vänner och bekanta.

Upprätta en webbplats. Du kan köra en personlig hemsida för gratis eftersom din värd byrå om du är värd dessa på gratis tjänster. Att ha en hemsida för ditt hem-baserade resebyrå visar hur allvarligt du är om att erbjuda resetjänster till kunder. Du kan också köra en blogg, som kan inriktas på resor. Här kan du visa upp platser som du har bokat för kunder, eller besökt själv.

Annonsera ditt resebranschen

Utnyttja tryckt reklam till din fördel

Utnyttja tryckt reklam till din fördel. Köp annonsutrymme i resor listor över lokala tidningar, flygblad inlägg runt staden så ditt företag kommer att visas synliga för allmänheten, och sätta upp banderoller, så att folk vet hur man kommer i kontakt med dig. Kontrollera att media informeras om ditt företag genom att komma i kontakt med resor journalister.

Bestäm ditt företags nisch

Med en nisch i åtanke

Med en nisch i åtanke, kommer du att ha en enklare tid att hitta och tillgodose dina angivna målgruppen. Var noga med att markera denna nisch i dina annonser så att du kan ha en stadig trafik av kunder från den specifika demografiska. Också ha goda kunskaper i det språk som din målgrupp använder. Försök också att lära sig tillräckligt bakgrundsinformation om platserna din målgrupp kommer sannolikt att besöka.

Oavsett om du är en remiss eller bokning / försäljning agent, måste du ha en effektiv marknadsföring och strategi för att locka kunder.