O2i

Hur att lägga ut samlingarna till Sydafrika

Sydafrika har blivit en ung och växande business process outsourcing destination som snabbt vinner mark och erkännande inom outsourcing branschen. BPO i Sydafrika stöds av regeringen och har goda incitament som förs vidare till konsumenterna. Den har en avreglerad prissättning ram för telekommunikation som gör det till en idealisk plats för många företag som vill ha service i världsklass till en bråkdel av kostnaden.

  1. Sydafrikanska BPO företag skryta med att ha inte bara neutrala engelsktalande men också flerspråkiga agenter service. De flesta av expertis ligger inom finansiella tjänster såsom försäkringar, lån bearbetning, inteckning och insamling. Med tanke på denna kompetens, är Sydafrika en idealisk plats för att lägga ut samlingarna.
  2. Hitta en registrerad och licensierad inkassobyrå vid rådet för skulden samlare hemsida där en nedladdningsbar lista finns tillgänglig.
  3. Leta efter ett inkassoföretag som kan hantera volymen av verksamhet som du är villig att lägga ut. Kontrollera automationssystem de har på plats, programvara och datorsystem de använder, villkoren för tjänsten och vilka typer av tjänster som ingår det avtalet. Det är ett normalt förfarande att kräva inkassobyrå att lämna en månadsrapport. Men kolla vilken typ av rapport som de kommer att generera, om det blir en statistisk rapport eller en analysrapport eller båda. Kontrollera också de pre-rättsliga förfaranden som de har på plats för indrivning. Så mycket som möjligt, skulle sydafrikanska inkassobyråer vilja undvika att använda rättsliga åtgärder mot borgenärer.
  4. Inkasserare har precis börjat få organiserade i Sydafrika och det är fortfarande brist på enhetlighet i fråga om tjänster som erbjuds därför du måste leta efter en som kommer att kunna uppfylla alla dina behov och leverera förväntade resultat. Be om en lista över kunder de har tjänat, remisser och intyg.
  5. Kontrollera provisionssystem de olika inkassobyråer kommer att erbjuda. Du kan välja att gå med ett schablonbelopp, per agent utgång, eller per fordran inkasseras. Jämför anteckningar och välja den med bäst tjänsteutbud och konkurrenskraftiga priser.
  6. Kräv inkassoföretag för att lämna in sin kvot indrivning. Du bör också begära för företagsinformation, ledningsgrupp, försäkring och obligationer som de har. Dessa kommer att hjälpa dig att mäta sundhet och stabilitet i bolaget.
  7. Har din juridiska konsult se över sina avtal innan du gör det slutliga valet. Var säker på att du vet alla villkor, tillämpliga lagar och lagligheten av att anställa en utländsk inkassobyrå att samla in från de europeiska medborgarna.

Hur att lägga ut samlingarna till Sydafrika. Sydafrikanska BPO företag skryta med att ha inte bara neutrala engelsktalande men också flerspråkiga agenter service.
Hur att lägga ut samlingarna till Sydafrika. Sydafrikanska BPO företag skryta med att ha inte bara neutrala engelsktalande men också flerspråkiga agenter service.

Se till att du göra grundlig research på presumtiva inkassobolag i Sydafrika innan du registrerar dig för att lägga ut dina samlingar med en. Registrera dig med en med den högsta graden av expertis inom inkasso, med ett bra resultat och backas upp av kunnig ledning och liners front.