O2i

Hur att lägga ut samlingarna till Kanada

Om du står inför enorma belopp som skall inkasseras från gäldenärerna och har svårt att göra det på egen hand, outsourcing samlingen är en bra affärslösning. Kanada är en stor outsourcing destination för samlingarna på grund av dess närhet till Europa. Kanadensare talar samma språk, har en mycket kunnig arbetskraft, är deras kommunikationsinfrastruktur ljud och deras priser är lägre jämfört med att få en inkassobyrå inom Europa.

  1. Hitta en ansedd inkassobolag i Kanada genom Better webbplatser Business Bureau för varje kanadensiska provinsen, från katalogen notering och radannonser, i tryck och på webben.
  2. Gör en lista på sannolika organ och komma i kontakt med dem. Diskutera dina krav och uppmana dem att lämna sitt företag profil och affärsinformation. Fråga efter kundens vittnesmål och remisser. Ompröva sin samling politik och deras villkor och serviceavtal. Det kan variera mellan olika provinser. Kollektionen Avtalet kommer att ange, baserat på diskussionen, hur mycket provision de tar betalt.
  3. Leta efter en inkassobyrå som är specialiserat på den typ av verksamhet som du deltar i. Detta kommer att vara till stor hjälp för dig eftersom de kommer att ha den nödvändiga bakgrundsinformationen och affärsmässiga kunskaper för en effektivare insamling tillvägagångssätt.
  4. Kontrollera om det inkassobolag som du kommer att hyra är bunden. Detta är mycket viktigt på grund av de monetära transaktioner. Detta är tänkt att skydda dig och byrån.
  5. Kontrollera hur deras inkasso processen fungerar och hur återbetalningarna ska hanteras. Den inkassobyrå kan samla hela kommissionen även om skulden betalas ut direkt till dig, så länge som det ingick i den förteckning över skulder de har tilldelats samla. Du måste skicka inkassobyrå en rapport om detta direktbetalning. Det finns också ett schablonbelopp för sena betalningar till kemikaliemyndigheten.
  6. Se till att de är licensierade att göra representation inkasso för kunder utanför Kanada. Du bör också se till att inkassobyrå är fullt förenligt med Fair Inkasso Act i Europa.
  7. När du registrerar dig med en inkassobyrå, ger du dem fullmakt att godkänna postanvisningar, postala anteckningar och kontroller som mottas av insamling organ som skall betalas till dig, enligt den lista som du har lämnat till myndigheten för inkasso . Inkassobyrå kommer endast vidta rättsliga åtgärder på ert direktiv.
  8. Kontrollera om inkassobyrå är kapabel att göra "hoppa spåra". Detta är termen för de gäldenärer som har hoppat på ett konto och till synes oförmögen att bli kontaktad via telefon eller per post.
  9. Jämför priser, omfattning av tjänster samt villkoren innan du registrerar dig och lägga ut dina samlingar till Kanada. Få en advokat eller finansiell rådgivare för att granska varje förslag och insamling avtal innan det slutliga åtagandet.

Hur att lägga ut samlingarna till Kanada. Gör en lista på sannolika organ och komma i kontakt med dem.
Hur att lägga ut samlingarna till Kanada. Gör en lista på sannolika organ och komma i kontakt med dem.

Kanada är ett alternativ där du kan lägga ut dina samlingar, men du fortfarande behöver veta alla regler, förordningar och restriktioner samt rättsliga konsekvenser som kan tillkomma och uppstå när du anställer en utländsk operativsystem inkassobyrå i ett annat land för att inkassera betalningar från europeiska medborgare.