O2i

Hur att jämföra shop för att spara pengar på ditt bröllop

Bröllop är tänkt att vara glada tillfällen där bruden och brudgummen fira sina känslor för varandra med löften om kärlek och hängivenhet. Priset för pompa krävs av sådana sammankomster kan dock vara för mycket för vissa par. Du behöver inte låta detta komma i vägen för din lyckliga dag. Du kan fortfarande ha det perfekta bröllopet till det pris som passar just dig. Hemligheten? Jämförelse shopping. Ja, är jämförelse shopping ett måste för brudar, även de med feta plånböcker och obegränsad kredit.

Innan rusar ut för att börja shoppa, sätta en budget. Gör en lista över alla de saker som du behöver för ditt bröllop, från klänningen ner till bröllop gynnar och dekorer. Sätta ett tak för varje objekt du behöver för att köpa och försöka hålla fast vid det. Vet vilka saker du är villig att snåla på och vilka du inte kommer att kompromissa. Spara på vissa punkter kan låta dig öka budgeten på andra. Kom ihåg att budgeten för maten på din mottagning alltid är fast med litet eller inget utrymme för justeringar.

Hur att jämföra shop för att spara pengar på ditt bröllop. Dekorationer och blommor.
Hur att jämföra shop för att spara pengar på ditt bröllop. Dekorationer och blommor.

Dessa är bara några av de saker som du kan jämföra shop:

  • Brudklänning. Letar du efter den brudklänning är en stor uppgift och du behöver all hjälp du kan få. Det finns inga genvägar för detta. Om du vill ha en klänning som utformats speciellt för dig, kan du behöva slarva någon annanstans i din budget. För relativt billigare designer klänningar, kan du välja mellan varuhusen. De bröllopsklänningar finns kanske inte utkommit banan, men de är fortfarande designer klänningar. Du kan titta och surfa på webben för mönster du favör, men det finns inget substitut för att faktiskt försöka på klänningen. Fötterna kan bli öm, men att hitta rätt klänning som faktiskt passar dig perfekt kommer att göra det hela värt det.
  • Dekorationer och blommor. Många blomsteraffärer har online sidor med portfölj prover. Du kan titta igenom de olika alternativen tills du begränsa listan ner till flera butiker. Du kan sedan börja ringa och be om offerter. Jämför vilka butiker ger dig mest för pengarna. Tveka inte att pruta. Tro mig, du kommer inte vara den första eller den sista bruden att be om lägre priser. Fråga om bord dekorer och korgar blomma kan ingå i paket med små eller inga extra avgifter.
  • Inbjudningar och gynnar bröllop. Inbjudningarna du skickar ut och dina gynnar bröllop bör vara en symbol för er som ett par. Webben är fortfarande den bästa platsen att söka efter skrivare eller unika party. Specialbutiker kommer att göra nästan vad du vill för ett pris. Innan beslut fattas eller gör några beställningar, be om offerter från olika butiker. Kolla deras prover för gott hantverk och fina material.

Jämförelse shopping låter mer tröttande än att bara gå ut och köpa den första du ställa in ögonen på. Det är. Men tidskrävande det kan vara, gå ut och se fler alternativ kommer inte bara att ge dig mer besparingar, kommer det också ge dig den bästa valuta för pengarna. Grattis bröllop shoppa!