O2i

Hur att investera i offshore konton penningmarknaden

Det sägs ofta att sätta dina pengar i banken är det bästa sättet att hålla det säkert. Men det finns många situationer där även den mest betrodda bank eller investeringar, kan du förlora alla dina besparingar. Saker som volatilitet och ekonomisk osäkerhet kan vara faktorer samt orsaker som direkt berör dig. Ett företag du driver eller en inteckning som du har kan vara en förlust och är i risk för återtagande, vilket skulle kunna betyda att dina tillgångar kan beslagtas. Det är därför en hel del privatpersoner och företag väljer att öppna konton eller investera i offshore marknaden står. Om du är intresserad av att vara i stånd att göra detta, läs vidare.

Hur att investera i offshore konton penningmarknaden. Vad en offshore investering är.
Hur att investera i offshore konton penningmarknaden. Vad en offshore investering är.

  • Vad en offshore investering är. Enkelt uttryckt är det en överföring av dina likvida tillgångar till ett konto eller en firma som är i ett annat land. Även ogillat, investera i offshore konton är för det mesta, lagligt. Det finns många fördelar med att flytta dina pengar till ett annat land, vilket kommer att diskuteras vidare på.
  • Fördelar. För en, skattesänkningar är väldigt liten. Det är därför både privatpersoner och företag investerar aktieägarnas pengar, liksom sina egna i dessa offshore-konton. Till skillnad från Europa, där efter skatt, är de pengar du kunde ha tjänat skära med en otrolig mängd. Detta är varför regeringen ser ner på denna typ av verksamhet. En annan fördel är skydd. Lagligt, kan dina pengar på ett utländskt konto inte röras av myndigheterna i det land du bor i. Med ett sekretessavtal, det finns inget sätt att en tredje part kan veta hur mycket du har eller om du ens har ett konto med partnern.
  • När de är. Du kan i princip ställa upp ett offshore-konto som helst i världen, så länge du ser till att när du investerar dina pengar är ett välrenommerat företag. Populära val har varit på Bahamas, Caymanöarna, och Isle of Man. Innan du fortsätter med att kontakta offshore värdepappersföretag eller banker, skulle det vara bäst om du rådgjort med din revisor eller ekonomichef. Detta sätt kan du lära dig om alla nödvändiga krav och eventuella återverkningar av dina handlingar.
  • Invest. Om du redan är väl förberedda, kan du gå vidare och kontakta en offshore värdepappersföretag och öppna ett konto. Men om du har stora mängder av tillgångar, skulle det också vara bäst om du sprider dina tillgångar på olika konton också.


Sammanfattningsvis

Sammanfattningsvis kan det emellertid ses offshore investera är inte en ovanlig sak. Detta ger investeraren, men inte garanterad, en tillsatt mängd av skydd för sina tillgångar. Varje investerare har en annan historia. De flesta har inte råd att öppna en medan andra känns som om det är fusk din regering. Oavsett, är det upp till dig att avgöra om du verkligen behöver för att öppna ett offshore konto penningmarknaden. Du behöver bara komma ihåg att vara välinformerad och lära av allt som rör denna verksamhet, varför ha en revisor för att rådgöra med dig är mycket viktigt. Lycka till!