O2i

Hur att investera i enskilda aktier

När du har några besparingar som du kan använda för investeringar

När du har några besparingar som du kan använda för investeringar, att köpa enskilda aktier är en värdig näringsidkare. Trots krav från många människor i branschen - att investera i enskilda aktier, eller någon form av aktier för den delen - är riskabelt - denna verksamhet är värt ett försök. Vilka företag kör inte en risk, ändå? Varje åtgärd som du vidtar innebär risker. Så, om du har kapital och ni är intresserade av att investera i enskilda aktier, gå för det. Du kan tid ditt köp under perioder när aktiekurserna är lite som i det långa loppet, kommer dessa tillgångar att öka i värde.

Att investera i enskilda aktier, här är tips att tänka på:

  • Sök efter en pålitlig online lager investmentbolag. Välj ett företag som tar ut avgifter per transaktion bara. Vissa företag kräver hållare arvode, vilket är ganska betungande för den del av investeraren.
  • Skapa ditt eget konto med aktiebolag. Klicka på "Registrera dig" sida och du kommer att ledas till en uppsättning instruktioner. Bara följa varje steg tills du är klar med registreringen. Glöm inte att inkludera alla dina telefonnummer samt få företagets telefonnummer så att du kan ringa när du behöver hjälp.
  • Ta dig tid att studera aktiemarknaden. Samla läsa material om detta företag. Gör efterforskningar på Internet och besöka hemsidan börsen regelbundet och observera aktiviteter som äger rum. Försök att lära sig mönstret av bestånden och deras beteende vid vissa tider.
  • Håll dig uppdaterad med nyheter på olika branscher. Vet att den ekonomiska utvecklingen i allmänhet direkt kan påverka statusen för dina aktier. Så, om du har köpt aktier från ett visst livsmedel företaget och du lär dig att efterfrågan i mjöl utbudet har gått upp, kommer priset på dina aktier förmodligen gå ner.
  • Intervjua människor som är i aktiemarknaden verksamheten. Även om du har en börsmäklare som kommer att ta hand om dina investeringar, måste du begränsa inte dina mellanhavanden med honom ensam. Umgås, så att säga, på aktiemarknaden världen. Visst kommer du att lära dig en hel del från människor som är i den här branschen eftersom de kan dela med dig sina faktiska erfarenheter.
  • Genomgå lektioner på aktiemarknaden. Detta kan göras online eller på campus. Detta steg är viktigt om du verkligen vill göra ett företag karriär av dina investeringar i enskilda aktier.
  • Kontanter i dina investeringar. Skapa ett konto på nätet där du kan börja finansiera ditt företag.
  • Välj vilken typ av lager som du vill satsa på. Nästa, gör dig redo med ditt skyddsnät för att skydda dina investeringar. Var medveten om rätt timing genom att övervaka de svängningar i marknaden. Ge en order att stoppa försäljningen av dina aktier om priset går lågt till en punkt som du kommer att ådra sig betydande förluster.
  • Håll skrivit medan du väntar. När du väntar på rätt tid då priserna på aktier kommer att gå upp, hålla dig uppdaterad om trender på marknaden. Detta kan ta ganska lång tid (ett år eller två) så du måste ha tålamod.
  • Sälj dina aktier när priset är rätt. Efter försäljningen, kan du börja köpa fler aktier igen och sedan följa samma väg som du gjort i ditt initiala investeringar.

Att handskas med aktiemarknaden kräver fortsatt utbildning och lärande

Hur att investera i enskilda aktier. Sök efter en pålitlig online lager investmentbolag.
Hur att investera i enskilda aktier. Sök efter en pålitlig online lager investmentbolag.

Att handskas med aktiemarknaden kräver fortsatt utbildning och lärande. Var inte så säker på det, bara för att du studerat handeln från böcker och på Internet, är du redan att kunniga att du inte behöver lära sig mer. Utbildning, som de säger, är en livstid process. Detta ordspråk mycket väl tillämpas på aktiemarknaden. Om du slutar att lära om trender, kan du vara kvar och så småningom förlorar enorma summor pengar från dina enskilda aktier.