O2i

Hur att hitta pålitliga företag e-bearbetning

Att vara en del av en legitim e-post bearbetning företag kan vara ett givande arbete-at-home business. Du bör vara medveten om att det finns e-bearbetning företag som erbjuder falska tjänster och bedrägerier, men. Falska och opålitliga e förädlingsföretag begär oftast avgifter för att ansluta sig till webbplatsen. Efter att ha anslutit, måste du behandla beställningar eller förfrågningar från andra människor, liksom. Det är lätt identifierbara som en bluff och bör undvikas.

Men det finns några e-bearbetning företag som erbjuder pålitliga tjänster och har bra meriter. Pålitlig e förädlingsföretag får certifiering från webbplatser eller sökmotorer som övervakar nätet arbetstillfällen. Certifieringen visar att företaget inte driver en bluff. Här är några sätt att hitta och identifiera pålitliga företag e-bearbetning.

Hur att hitta pålitliga företag e-bearbetning. Sammanställ en lista.
Hur att hitta pålitliga företag e-bearbetning. Sammanställ en lista.

  • Sammanställ en lista. Du bör göra en lista över alla tillgängliga bolag e bearbetning. Du kan hitta dessa företag med hjälp av en e-behandling katalog, ett forum som rör tekniska områden, eller genom att använda en sökmotor. Du bör se till att listan har minst 10 företag. Prova att använda flera källor när man söker efter företag i syfte att få så många företag som möjligt.
  • Egenskaper. Tänk de funktioner som erbjuds av e-behandling företaget. Se till att funktioner och gränssnitt för e-behandling företaget matchar dina behov. Du bör överväga kontrollpanelen används för e-förvaltning, databasen för e-post, det språk kompatibilitet e-behandling företaget samt plattform kompatibilitet e bearbetning företaget för flera operativsystem. Undvik e förädlingsföretag som inte ger data säkerhetskopior för e-post. Om vissa funktioner i ett e-behandling företaget inte matcha dina behov, och sedan ta bort dem från listan över möjliga alternativ. Du bör leta efter minst tio företag som erbjuder de funktioner du behöver, liksom de priser som du känner kommer att göra affären värt.
  • Priser. Du bör också överväga de priser som betalas av företaget. Mängden betalning som du får per e-post bör bero på storleken eller komplexiteten av meddelanden som bearbetas.
  • Betalningsmetod. Du bör kontrollera e-behandling företagets betalningssätt. Satsa på e-bearbetning företag som betalar du direkt på en regelbunden basis, med beloppet för betalningen, beroende på antalet e-postmeddelanden som gjorts under en given period.
  • Är det en bluff? Du bör besöka webbplatsen Scam Free Zone ( http://scamfreezone.org ). Denna webbplats ger certifieringar för legitima företag e-bearbetning. De gör också en lista över alla bluff operationer. Kontrollera varje företag som du försöker ansluta mot listan på scamfreezone.org.
  • Ge dem ett samtal. Du bör försöka att fysiskt kontakta företaget snarare än att bara skicka dem ett mail. Du bör leta efter bolagets telefonnummer, faxnummer eller adress för att ringa, skicka ett faxmeddelande, eller skicka ett brev direkt till dem.
  • Är det för bra för att vara sant? Du bör undvika erbjudanden som är för bra för att vara sant. Du bör undvika att företag som lovar att betala mycket höga belopp för en enda e-post, eftersom dessa företag tenderar att vara orealistisk. Lita inte på de vittnesmål på webbplatsen för lätt.

Var inte för snabb att lita på, speciellt eftersom du inte kan se dessa människor ansikte mot ansikte. Många bedragare får angripa människor som vill utföra arbete hemifrån, och lovar orealistiska möjligheter, men sluta lura dig att göra oavlönat arbete, eller ännu värre, betala dem pengar.