O2i

Hur att hitta begagnade bandschaktare

Om du börjar ditt eget byggbranschen

Om du börjar ditt eget byggbranschen, är en av de första punkterna av tung utrustning som du kommer att behöva en bulldozer. Det mest praktiska sättet att köpa en schaktblad är att lokalisera en begagnad i gott skick, vilket kan spara så mycket som 149.260€ jämfört med att köpa nya. Söka begagnade bandschaktare kan vara lite knepigt, men. Du kan inte exakt gå över till bulldozer återförsäljare centrum, som du canwhen köpa en bil. Här är några ställen att börja din sökning:

Hur att hitta begagnade bandschaktare. Om du börjar ditt eget byggbranschen.
Hur att hitta begagnade bandschaktare. Om du börjar ditt eget byggbranschen.

  1. Auktioner. Håll utkik efter byggföretag som kan likvidera sina tillgångar. Många auktion tjänster kan också periodvis ha tung utrustning auktioner, där de säljer maskiner som de har samlat från olika källor. Dessa auktioner är oftast annonseras i lokalpressen och i fackpress. Om du är intresserad av en bandschaktare som du ser på en auktion, se till att få en fullständig historik över maskinen samt en inspektionsrapport. Även en begagnade bandschaktare är en stor investering.
  2. Annonser. Medan de flesta schaktmaskiner kommer inte att annonseras till försäljning i din hemstad tidningen kan de vara införd i tidningar som publiceras just för att annonsera tung utrustning till salu. Två tunga utrustning tidningar Heavy Equipment Trader och entreprenörer Hotline. En kiosken eller närbutik har vanligtvis kopior av sådana publikationer. De är i allmänhet tillhandahålls på mycket liten eller ingen kostnad.
  3. Online. Det finns många webbplatser som ägnas åt försäljning av begagnad utrustning. Naturligtvis, för att garantera att schaktblad du hittar är i funktionsdugligt skick, kan du behöva resa lite. Medan inspektionsrapporter är stora, de är ingen ersättning för faktiskt se schaktblad personligen. Följande webbplatser har många begagnade bandschaktare till att välja mellan, i en mängd olika platser, så du kan även hitta en som är i ditt närområde.
    • IronPlanet IronPlanet har inte riktigt lika omfattande en samling schaktmaskiner som vissa webbplatser, men de erbjuder "Ironclad garanti", vilket innebär att en av IronPlanet inspektörerna personligen har sett objektet och tagit slitage-relaterade mätningar, tagna fotografier och inspekteras nyckelkomponenter. I vissa fall kan detta innefatta att ta vätskeprover. IronPlanet har också en lättillgänglig avgiftsfria kundtjänst visas överst på varje sida.
    • Machinery Trader Om du vet exakt vilket år, modell och typ av schaktblad du vill, är detta platsen att besöka. De har tusentals bandschaktare i alla prisklasser. Machinery Trader har den mest omfattande lista över schaktmaskiner som du hittar på nätet.
    • Utrustning handlare Detta är den online-motsvarigheten till Heavy Equipment Trader publikation diskuterats ovan. Om du ser en schaktblad notering i sin tidning, men du vill ha mer information kan denna webbplats ger dig en mer grundlig bild av schaktblad till salu. Du har också möjlighet att välja de schaktmaskiner som du är mest intresserad av, så att det är lättare att hitta och jämföra dem efter att du har bläddrat igenom alla listor.

Om ingen av dessa vägar producerar schaktblad av dina drömmar

Om ingen av dessa vägar producerar schaktblad av dina drömmar, inte underskatta word of mouth. Du vet aldrig när ett lokalt byggföretag kommer att vara redo att handla i en begagnade bandschaktare för en nyare modell. Du kan sluta med en hel del bara genom att vara på rätt plats vid rätt tillfälle!