O2i

Hur att handla i en apparat butik

Apparaten butik kan ibland vara en djungel

Apparaten butik kan ibland vara en djungel, speciellt om du inte vet exakt vad det är som du vill. Många köpare har klagat på att komma in och komma ut med inköp som de egentligen inte behöver. Här är några av de saker som du kan göra när du handlar i en apparat butik så att du inte behöver begå samma dyra misstag.

Hur att handla i en apparat butik. Gör en lista och kontrollera det två gånger.
Hur att handla i en apparat butik. Gör en lista och kontrollera det två gånger.
  1. Gör en lista och kontrollera det två gånger. Detta är det idiotsäkert sätt att du håller dig till vad du behöver och inte gå utöver det. Vilka är de prioriterade apparater som du måste kunna få från apparaten butiken? Detta är vad du behöver för att inrikta sig på första när du går inuti apparaten butiken. De andra söta saker kan vara de sista saker att kolla in.
  2. Bär din mest bekväm shopping outfit och inte handla när du är hungrig. Du kanske har en tendens att göra inte så smarta köper när du är hungrig och obekväma. För att se till att du noggrant har utvärderat apparaten utan att ha missat en viktig detalj, se till att du bär rätt shopping-outfit och att du inte är alltför hungrig eller distraherad när du köper dina apparater.
  3. Bläddra igenom recensioner innan du går till affären. Jämförelse butiker såsom smartare förse dig med recensioner av olika apparater. Du kanske också vill kolla in enskilda apparaten butiker såsom ett särskilt kylskåp butik om du är verkligen efter hög kvalitet och specialisering.
  4. Handla efter avdelning. Du kan inreda ditt hem en efter en genom att gruppera dina inköp. Kontrollera det departementet så att du kommer att kunna köpa uppsättningar av apparater som går bra ihop, om du är på en stor shoppingrunda på apparaten butiken. Gruppera dina inköp sparar du dig besväret att behöva gå fram och tillbaka det stora området och det kommer att hjälpa dig att använda din energi på rätt sätt utvärdera dina objekt.
  5. Kontrollera för energi guide eller Energy Star-märkningen. Effektivitet är en av de saker att titta efter, vad apparaten är. Den energi guide klistermärke eller Energy Star-märkningen garanterar att du har möjlighet att köpa en apparat med hänsyn till energipolitiken och farhågor miljö.
  6. Sikta på förlängd garanti politik. Om du inte kan få en rabatt, minst mål under längre garantitider så att du kommer att ha benutrymme för farhågor som kan komma upp på apparaten som du använder det för kort eller lång sikt. Men om det finns apparater försäljning, dra nytta av att få många apparater produkter också. Dessa händer ganska regelbundet eftersom apparaten butiker ofta har sin årliga kalender för rabatter och whatnots.
  7. Planera din transport. Om du köper från en tegel och murbruk apparaten butik, måste du spela dina transporter. Du behöver inte bara handla vitvaror och förväntar apparater återförsäljare att hjälpa dig leverera det över, även om vissa ger det möjlighet för gratis eller en minimal avgift.