O2i

Hur att få certifiering för en kommersiell kök

Den enda skillnaden mellan bostads kök och storkök är att i bostadsområden kök, du laga mat för konsumtion av de boende, medan i storkök, du laga mat i syfte att sälja eller distribuera maten. Precis som någon annan form av företagande, regler och förordningar reglerar din användning av ett kommersiellt kök för att garantera den allmänna säkerheten, både för dem som arbetar i köket och av dem som kommer att konsumera livsmedel från ditt kök. Kraven, regler, policies och regler varierar från samhälle till samhälle.

Det första för dig att göra

Det första du ska göra, då, är att be ditt län kontor för information om kraven för att inrätta ett kommersiellt kök. Generellt skulle de grundläggande kraven innebär golvyta, utrustning (t.ex. matlagning huvar), handfat, släcksystem, och elektriska apparater. Men eftersom de exakta kraven kan variera, måste du be om detaljerna från ditt län kontor.

Hur att få certifiering för en kommersiell kök. Det första för dig att göra.
Hur att få certifiering för en kommersiell kök. Det första för dig att göra.

För att kontrollera om ditt kök uppfyller de krav och föreskrifter har gemenskapen inspektören komma över och inspektera ditt kök. Köket Inspektören ska kontrollera varje aspekt av ditt kök och kommer att berätta om allt uppfyller stat eller landsting regler och förordningar. Ta del av rekommendationerna från inspektören och agera på dem snabbt. Inspektören har rätt att stänga av en icke-uppfyller kommersiella kök eller ge sitt godkännande till en kompatibel kök att fungera. Så, om inspektören konstaterar att denna punkt behöver lagas, fixa det direkt. Om inspektören säger att du behöver en till brandsläckare, gå vidare och köpa en till.

Anmäl dig i kommersiella kök certifiering kurs

Anmäl dig i kommersiella kök certifiering kurs. Denna kurs lär dig grunderna i att driva en kommersiell kök på ett sätt som överensstämmer med statliga eller län föreskrifter. Du får också lära dig om temperaturer matförvaring, praxis renhållning, matlagning och hantering, och många andra viktiga lektioner om att köra ett kommersiellt kök. Du kommer förmodligen att upptäcka att de flesta av lektionerna är sunt förnuft, men det är bra att bli påmind ändå. Längden på kursen varierar från län till län, men i många samhällen, kursen vanligtvis körs för bara en dag.

Samtidigt deltog certifiering kurs

Samtidigt deltog certifiering kursen, alltid be om förtydligande när du stöter på ett ämne som du förstår vagt. I slutet av kursen kommer du vara tvungen att ta en examen. Så, är det viktigt att du förstår lektionerna i kursen.

Ta och passera certifiering examen ges vid slutet av kursen

Anmäl dig i kommersiella kök certifiering kurs. Samtidigt deltog certifiering kurs.
Anmäl dig i kommersiella kök certifiering kurs. Samtidigt deltog certifiering kurs.

Ta och passera certifiering examen ges vid slutet av kursen. Du kommer att få ett intyg för att köra din kommersiella kök endast om du har klarat testet. Notera att inte alla arbetstagare i köket måste passera denna certifiering examen. Medan dina andra arbetstagare kan anmäla dig till kursen så att de kommer att dra nytta av de lärdomar, behöver endast en person per kommersiella kök för att klara testet.

Storkök är livliga platser

Storkök är livliga platser. De laga mat och måltider som många människor kan njuta av. Att se till att din kommersiella kök överensstämmer med stat och landsting regler är ett sätt för alla att ha en säker och trevlig upplevelse med mat.