O2i

Hur att anställa en ekonomisk brottslighet advokat

Anklagas för en ekonomisk brottslighet kommer inte bara hota med att skicka dig till fängelse, men kommer också att påverka din verksamhet och din status i branschen. Anställa en advokat är det första och viktigaste steget i denna lång och mödosam process, och en bra advokat kan påskynda förfarandet effektivt och med de mest förmånliga villkor till dig.

Så här anställa en ekonomisk brottslighet advokat:

Hur att anställa en ekonomisk brottslighet advokat. Forskning association state bar.
Hur att anställa en ekonomisk brottslighet advokat. Forskning association state bar.

  • Forskning Association State Bar. Denna grupp har en komplett lista över licensierade advokater i regionen samt deras kontaktuppgifter. Välja ut de som specialiserat sig på tjänstemän kriminella försvar.
  • Söka hjälp på nätet. Gå igenom webbyråer, juridiska organisationer och sociala nätverk och leta efter jurister som är specialiserade inom ditt område. Vissa webbplatser är dedikerade till rating advokater, använda i jämförelse med advokatens egna påståenden.
  • Få rekommendationer. Hitta personer som genomgick en ekonomisk brottslighet utredning och be om deras advokater. Om du redan har en bolagsjurist, be honom om en remiss till en expert på tjänstemän brott.
  • Forskning bakgrunder kandidat advokater. Granska sina webbplatser för att bestämma deras uppmärksamhet på detaljer, liksom deras lista över tidigare ärenden och klienter. Slå upp deras namn på anslagstavlor och sociala nätverk för att se vad folk har sagt om dem. Var på jakt efter pågående mål och andra märken mot dem.
  • Intervjua advokater i din korta lista. Boka tid och fråga om hans förtrogenhet med den typ av ditt fall. Ta reda på om han förstår de specialiserade aspekterna av ärendet och om han har publicerat lag artiklar. Dela inte känslig information förrän du har valt att anställa honom. Rangordna din lista när det gäller kompetens, erfarenhet och personlig koppling. Du r advokat är en person som du kommer att arbeta nära inom överskådlig framtid, att komma överens med varandra är av största vikt att vinna målet.
  • Välj en advokat. Några av dina val kanske redan har en full arbetsbelastning och kan inte ta emot dig, gå vidare ner din lista. När en advokat accepterar ditt fall, ge sitt ämbete med alla relevanta fakta, dokument och support.
  • Studera de juridiska aspekterna av ditt fall. Under den långa vägen till rättegång, är det bäst att bekanta dig med anklagelserna mot dig och bevisen samlas. Be din advokat för relevant Du har redan en fördel av att vara skicklig i affärer aspekterna av fallet, och ett nära samarbete mellan dig och din advokat kan ge dig det bästa försvaret möjligt. Har uppdatera honom att du på viktiga datum och aktiviteter och se till att han gör sitt jobb. Håll koll på kostnaderna och skapa ett flödesschema så att du har en visuell representation av din status i målet.

En bra ekonomisk brottslighet advokat kan vara dyrt, men han har den kunskap och erfarenhet för att avsluta ärendet så att du kan få ditt liv tillbaka. Du kan tänka på en advokat som specialist under din anställning, medan han kan göra det mesta av det juridiska arbetet, det är upp till dig att göra det slutliga, välgrundat beslut om ditt fall.