O2i

Hur att äga en franchise value by

Äga en franchise Value Village? Det är omöjligt att göra det

Äga en franchise Value Village? Det är omöjligt att göra det. De arbetar bara med butikskedjor och de erbjuder inte några möjligheter till franchise. Så egentligen är det omöjligt att äga en franchise Value Village. Men åtminstone, kan du arbeta med dem på andra sätt. Om inte, kan du ha en verksamhet som liknar Value Village.

Hur att äga en franchise value by. Arbete i Value Village.
Hur att äga en franchise value by. Arbete i Value Village.

Det finns många sätt du kan arbeta med Value Village. Välj vilken är den mest idealiska för dig:

  1. Ideellt partner. Du kan bara vara deras ideella partner om du är medlem eller en officer av en ideell organisation. Du kan leverera till dem stora begagnade föremål plockas upp från donerade saker från folk i ditt område. Din organisation kommer att få en intäkt från att hjälpa dem. Detta är inte en vinst, men eftersom det inte kommer att baseras på den procentuella. Hastigheten, enligt Value Village, är konfidentiell så du måste prata om det personligen.
  2. Donera partner. Om du har använt kläder som du vill donera, kan du ge dem bort och har dem plockat upp. Du kan också lämna dina saker rätt till ett värde lanthandel. Det är bättre att du kontaktar närmaste butik Value Village i ditt område för att veta vad som är det bästa du kan göra med din donation. Du får en skatt kvitto när du ska donera i en Value Village ligger innanför EU.
  3. Arbete i Value Village. Arbeta i Value Village kommer att vara en stor hjälp i fall du planerar att ha samma konceptbutik someday. På så sätt vet du hur verksamheten fungerar och hur lönsamt det är.

Kolla in din ort om det finns liknande sparsamhet butiker som Value Village som tillåter möjligheter till franchise. Franchising är bättre än att öppna upp din egen butik eftersom du har mindre krångel och mindre trial-and-error. Du kommer att förses med allt du behöver som de saker att sälja, hur man driver verksamheten, och beprövad inventering och lönesystem.

Om det inte finns någon butik som denna, då konceptualisera en butik som liknar Value Village.

Äga en franchise Value Village? Det är omöjligt att göra det. Du kan följa exakt samma koncept-få donationer.
Äga en franchise Value Village? Det är omöjligt att göra det. Du kan följa exakt samma koncept-få donationer.

Generellt säljer Value Village begagnade objekt och en del av deras vinst doneras till ideella organisationer. De får dessa poster från donationer.

Du kan följa exakt samma koncept-få donationer

Du kan följa exakt samma koncept-få donationer, sälja dessa, och dela vinsten med ideella organisationer. Detta är ett bättre val om du har hjärtat för att hjälpa andra organisationer medan du kör din verksamhet. Men du kan inte förvänta dig att få hög vinst från att göra detta.

Alternativt

Alternativt kan du ha en second hand eller sparsamhet butik som enbart kommersialiseras. Du kan bjuda in folk att sälja sina begagnade objekt och sälja dessa poster. Det finns även företag som säljer begagnade varor i bulk och sedan kommer du bara att sälja dem individuellt.

Erkänn det, att köpa i butiker som liknar Value Village är som skattjakt. Du vet inte vad du får, men när du har hittat ett bra objekt, du vet att det är en ovanlig man. Dina framtida kunder kommer att känna samma sak. Så gör din butik mer som en skattjakt snarare än att bara sälja gamla och oönskade skräp. Du kan göra det genom att vara kräsen på vad du köper och vad du säljer.