O2i

Att bli en oberoende försäkringsagent: försäkringsbranschen jobb

Lär kvalifikationer som oberoende försäkringsombud behöver och hur du öppnar ett företag

Försäkring är en konkurrenskraftig industri att komma in, men om du har den talang för det, kan du göra några stora pengar. Följ denna guide om hur man blir en självständig försäkringsagent.

Steg 1

Att bli en oberoende försäkringsagent: försäkringsbranschen jobb. Göra en del efterforskningar.
Att bli en oberoende försäkringsagent: försäkringsbranschen jobb. Göra en del efterforskningar.

Göra en del efterforskningar. Standarder för försäkringar jobb är olika i varje stat och land, så det är viktigt att forskningen vilka kvalifikationer du behöver för att bli en självständig försäkringsagent i ditt område. Börja med en online-sökning. Du kan också prata med lokala mäklare och fråga om licensiering.

Steg 2

Få dina kvalifikationer. Beroende på vad som krävs av dig i ditt tillstånd, måste du få tillstånd som oberoende försäkringsagent. Du måste ta en kort kurs och sedan klara ett test. När du har din licens har du laglig rätt att börja sälja försäkringar.

Steg 3

Förstå vad du får in. karriärer försäkringsagent innebära en hel del uthållighet, särskilt om du önskar att stanna egenföretagare. Starta som en oberoende försäkringsagent är en uppförsbacke. Jämfört med att arbeta för ett företag där alla licenser, franchising, registrering avgifter och så vidare omfattas, allt detta upp till dig. Det kommer att finnas andra dolda avgifter som medlemsavgifter till branschorganisationer samt brister försäkringsbolag. Inledande startkostnader kan vara extremt dyrt, så var beredd på denna kostnad och ansvar vad går tillsammans med att starta ett nytt försäkringsverksamhet.

Steg 4

Bestäm din specialitet. Finns många försäkringsbranschen jobb att välja mellan. Nyckeln till framgång som oberoende försäkringsagent är att hitta din nisch på marknaden. Om du tror att du kan täcka alla typer av försäkringar (liv, båt, hus, affärer), ompröva eftersom du drunknar. Istället, utforska försäkring karriär och sedan förbinda sig att erbjuda personlig, specialiserad hjälp till dina kunder genom att fokusera på en särskild aspekt av försäkringsbranschen. Till exempel bara erbjuda livförsäkring, men har många olika paket livförsäkring att välja mellan. Du har större framgång på detta sätt, och du kommer att kunna fokusera din uppmärksamhet och träning på ett visst område.

Steg 5

Lär kvalifikationer som oberoende försäkringsombud behöver och hur du öppnar ett företag. Få dina kvalifikationer.
Lär kvalifikationer som oberoende försäkringsombud behöver och hur du öppnar ett företag. Få dina kvalifikationer.

Ansluta sig till ett försäkringsbolag. Även om du vill arbeta som en oberoende försäkringsagent, du måste fortfarande vara ansluten till ett försäkringsbolag. Innan du gör detta dock, måste du forskning vilket företag du vill ska kopplas till. Vissa erbjuder bättre paket än andra, vissa har gladare anställda, och vissa bara har en mer populära namn. Bestäm vad som är viktigt för dig i ett försäkringsbolag, och sedan gå med i deras program. (Detta kan göras online.)

Steg 6

Starta ditt kontor. Ditt nästa steg att bli en självständig försäkringsagent är att förbereda din arbetsplats. Upplägget kommer att vara enkla. Du behöver en dator, skrivare, telefon och internetuppkoppling, tillsammans med alla de andra små förnödenheter som går längs med ett kontor (pennor, papper, etc.). För att göra din självständiga försäkringskassan verkar mer professionell, kommer du också vill ha personliga kort och brevpapper består bära ditt namn och företagets logotyp.

Steg 7

Göra några marknadsföring. Eftersom du är en ny oberoende försäkringsagent, kan du inte känt. Få ditt namn där ute och låta folk veta om dina tjänster. Placera annonser i den lokala annonser, skicka ut flygblad i ditt område, post annonser i områden där du kunder ofta, eller hyra en skylt. Varje exponering kan du få ditt nya företag är bra och kommer att ge dig kunder. Du kommer också definitivt vill investera i en professionell webbplats, eftersom detta är det främsta sättet människor söker efter oberoende försäkringsförmedlare. När du har fått din marknadsföring på plats, kommer dina kunder börja ringa och du kommer att vara på god väg till en framgångsrik karriär som oberoende försäkringsagent.