O2i

Använda Squidoo linser för reklam - och marknadsföringskampanjer

Hur du använder Squidoo linser för annons-och marknadsföringskampanjer

Om du inte har fått din egen webbplats men du ser marknadsföring värde i att ha en, överväga att använda Squidoo linser för reklam-och marknadsföringskampanjer. Varje Squidoo webbplats kallas en lins, och du kan ställa en upp på ett par minuter utan att ha någon HTML kunskap. Förbättra din nästa marknadsföringskampanj med en Squidoo objektivet genom att följa denna guide.

Steg 1

Besluta om den bästa titel och webbadress (URL) för din Squidoo objektivet. Innan du börjar skapa din Squidoo objektivet, har du att komma med en stor titel och adress. Kom ihåg att när du väljer en URL-adress kan du inte ändra det senare. Så ta tid att besluta om den bästa webbplatsen adress för ditt företag. Helst ska din webbadress och din sida titel vara nästan densamma, så att det är lätt att annonsera. Plus, kommer det att öka chanserna för din webbplats visar upp i resultat på sökmotorer (som vi alla vet är bra för reklam-och marknadsföringskampanjer). Mer trafik motsvarar mer vinst, så se till att din webbplats är titeln och ta ordentligt.

Steg 2

Använda squidoo linser för reklam - och marknadsföringskampanjer. Besluta om den bästa titel och webbadress (URL) för din squidoo objektivet.
Använda squidoo linser för reklam - och marknadsföringskampanjer. Besluta om den bästa titel och webbadress (URL) för din squidoo objektivet.

Upptäck squidoo webbplats. Naturligtvis du vill bekanta dig med Squidoo webbplats så att du kan bestämma det bästa sättet att använda den för att förbättra din reklam och marknadsföring potential. Se vad andra människor i sina linser och omfattning ut alla de olika funktioner (eller "moduler") som du kan inkludera i din egen Squidoo objektivet.

Steg 3

Registrera dig för ett Squidoo objektivet. Nästa steg i att använda Squidoo är att besöka webbplatsen http://www.squidoo.com/ . Klicka på länken som låter dig skapa din egen sida, och helt enkelt följa processen. Det är ett snabbt och relativt smärtfritt steg i att använda Squidoo linser för reklam-och marknadsföringskampanjer.

Steg 4

Skapa ditt objektiv. Din första försök att skapa din Squidoo objektivet får inte leda till en perfekt webbsida för reklam och marknadsföring av produkter och tjänster i ditt företag. Men det är okej. De bästa Squidoo linser är de som uppdateras regelbundet, så gör det till en vana för din. När du blir mer bekant med funktioner Squidoo, din lins fortsätta att utvecklas och förbättras. Plus, kommer dina ansträngningar att kontinuerligt uppdatera din marknadsföring webbplats hålla dina kunder informerade och hålla din sida verksamma inom sökmotorer.

Steg 5

Hur du använder squidoo linser för annons-och marknadsföringskampanjer. Upptäck squidoo webbplats.
Hur du använder squidoo linser för annons-och marknadsföringskampanjer. Upptäck squidoo webbplats.

Skicka länkar till din Squidoo objektivet. När du är nöjd med innehållet på din Squidoo objektivet, är det viktigt att du direkt så mycket trafik till din lins som möjligt. Skicka länkar till din Squidoo objektivet på din andra företag webbplats (om du har någon), på anslagstavlor och på online-forum. Skicka ett mail med en länk till din Squidoo länk till familj, vänner, kunder och kollegor, och be dem att ge det vidare till någon annan hur kan ha intresse av de produkter och tjänster du är reklam. (Bara undvika spam. Det ger dig och företaget du annonserar ett dåligt rykte.)


Som med alla andra webbplats kan en Squidoo objektivet vara en framgångsrik del av all reklam och marknadsföring kampanj så länge det görs på rätt sätt. Kom upp med en bra titel och adress, uppdatera ditt innehåll ofta och skicka länken till ditt objektiv var du kan. Dessa steg kommer att maximera din framgång med din reklam och marknadsföring kampanj.